Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. június 25., kedd, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 491 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa197
mod_vvisit_counterTegnap1135
mod_vvisit_counterEzen a héten1332
mod_vvisit_counterMúlt héten8187
mod_vvisit_counterEbben a hónapban27674
mod_vvisit_counterA múlt hónapban23849
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1491953

Az elmúlt 20 percben Online: 6
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2024 jún., 25

Iskolai hírek

Országos „Környezetismeret-környezetvédelem” csapatverseny

Miskolc - Szirmai Református Általános Iskola országos "Környezetismeret-környezetvédelem" címmel csapatversenyt hirdetett 2-6.évfolyamosoknak. A negyedik osztályt a Túlélők képviselték. Tagjai: Nyíri Zsombor, Szabó Panna és Szlovák Mirjam. Felkészítőjük: Horváthné Banu Erika.

A harmadik osztályból a Makk Marcik vállalkoztak a megmérettetésre. A csapat tagjai: Banu Bence, Gerő Marcell és Séra Ádám. Felkészítőjük: Baráth Anikó.

Az évfolyamokon 63 és 61 csapat mérte össze tudását, kreativitását. A háromfordulós feladatsorok színvonalasak, összetettek voltak. Sok kutatást, tanulást igényelt a gyerekektől. Mindkét csapatunk az előkelő országos 13. helyet érte el a saját évfolyamán. A verseny szorosságát, nehézségét érzékelteti, hogy a megszerezhető 330 pontból mindössze 6 pontot veszítettek a harmadikosok.

A hatodik osztályból két csapat nevezett. A Kis tudósok csapata: Kántor Balázs, Szabó Dénes és Tóth Gábor a 25. helyezést értek el. A Mákvirágok: Kiss Boglárka, Kovács Kamilla és Lakatos Jázmin az országos 26. helyet szerezték meg. Felkészítőjük: Takácsné Csobolya Éva.

Köszönjük a szülők támogatását, hogy versenyezhettek a gyerekek! Mind a négy csapatnak gratulálunk ehhez a szép sikerhez! A jövőben is számítunk kiemelkedő munkátokra!

TIT Vármegyei Angol Verseny

Iskolánkból 10 tanulóval vettünk részt Nyíregyházán a TIT Vármegyei Angol Verseny írásbeli fordulóján: Szabó Panna, Tóth Zselyke 4. osztályos, Kluber Dániel Marcell, Nagy Sára Kata, Nagy Péter Zalán és Tóth Gábor 6. osztályos, valamint Révész Mia Vivien, Traski Réka és Traski Sára 8. osztályos tanulók.

Kiemelkedően szerepeltek: Tóth Zselyke – 8. hely

Szabó Panna – 9. hely

Nagy Sára Kata – 6. hely

Kluber Dániel Marcell – 7. hely

Nagy Marcell – 9. hely

Versenyzőink közül Révész Mia Vivien 8. osztályos tanuló továbbjutott a szóbeli fordulóra, ahol 2024. május 21-én I. helyezést ért el.

Gratulálunk és további eredményes versenyzést kívánunk!

Szabóné Balogh Erika

tanár

Dienes Vármegyei Matematika Verseny

Iskolánkból 21 tanulóval vettünk részt a Dienes Vármegyei Matematika Versenyen, ahol diákjaink eredményesen szerepeltek:

2. osztály: Kantár Dorina, Kegyer Hanna, Séra Melinda Zsófia

Felkészítő pedagógus: Ivánkóné Pásztor Marianna

4. osztály: Háss Anna, Jónás Rebeka Regina, Kohut László, Nyíri Zsombor, Szabó Panna, Szlovák Mirjam, Tóth Noémi, Tóth Zselyke

Felkészítő pedagógus: Vincze Katalin

6. osztály: Bagi Dávid, Jánvári Norbert, Kiss Boglárka, Kluber Dániel Marcell, Nagy Péter Zalán, Révész Soma

7. osztály: Nagy Marcell, Oláh Virág

8. osztály: Révész Mia Vivien

Felkészítő pedagógus: Balogh Zoltánné és Szabóné Balogh Erika

Kiemelkedően szerepeltek: Kiss Boglárka – 8. hely

Kluber Dániel Marcell – 9. hely

Oláh Virág – 4. hely

Révész Mia Vivien – 2. hely

Gratulálunk és további eredményes versenyzést kívánunk!

Szabóné Balogh Erika

tanár

 

Notebookot kaptak tanulóink!

Iskolánk 5- 6. évfolyamos tanulói 24 darab Lenovo notebookot vehettek át az RRF-1.2.1-2021-2021-00001 számú, a "Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára" projekt keretében.

Sok pozitív élményt és jó tanulást kívánok a notebook használatához!

Lászlóné Bezzegh Andrea

megbízott igazgató

Tó-Túra 2024

10 tanulóval vettünk részt 2024. május 28-án a Szabolcsveresmarti Kazinczy Ferenc Általános Iskola által szervezett Tó-túra kerékpárversenyen. „Bemelegítésként” kerékpárral mentünk át a szomszéd településre. Kis pihenést követően kezdődött a megmérettetés, melyet nagy izgalommal vártunk. Három oklevéllel tértünk haza. Révész Mia Vivien 8. osztályos tanuló a IV. korcsoportban, Lakatos Jázmin 6. osztályos tanuló a II. korcsoportban a „leggyorsabb leány versenyző” díjat kapták. Jánvári Norbert 6. osztályos tanuló a II. korcsoportban harmadik helyezést ért el. Nagy élmény volt mindenkinek.

Gratulálok a díjazottaknak és minden résztvevőnek!

Mónus Ádám

tanár

További cikkeink...