Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2022. december 03., szombat, Ferenc napja van. Holnap Borbála és Barbara napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 24 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa179
mod_vvisit_counterTegnap184
mod_vvisit_counterEzen a héten1683
mod_vvisit_counterMúlt héten2116
mod_vvisit_counterEbben a hónapban788
mod_vvisit_counterA múlt hónapban9360
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1264212

Az elmúlt 20 percben Online: 10
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2022 dec., 03

Iskolai hírek

Telegdi Ágnes könyvbemutatója

Az írónő vetítéssel egybekötött élvezetes előadást tartott a mókusról és a hódról. A gyerekek közelebb kerültek a két kis állatkához. Örülünk neki, hogy könyvei segítségével bármikor gyönyörködhetünk természetfotóiban és újabb ismereteket szerezhetünk környezetünk állatairól. Az ajándék könyveket nagyon köszönjük, az írónőt bármikor szívesen újra látjuk.

Józsiné Sárdi Éva
könyvtáros

Tanévnyitó ünnepség

Tájékoztató

Kedves Szülők!

2022. szeptember 1-jén (csütörtökön) megkezdődik az új tanév. 8 órától tanévnyitó ünnepség lesz, utána osztályfőnöki órákat tartunk. A gyerekek 10.45-ig lesznek az iskolában, utána hazamehetnek. Ezen a napon nem kapnak sem tízórait, sem ebédet.

2022. szeptember 2-án (pénteken) órarendi órákat tartunk 12.35-ig, ezután a tanulók hazamehetnek. Tízórait és hideg ebédet is kapnak a gyerekek.

Minden tanulónknak sikeres, eredményes tanévet kívánunk!

Iskolavezetés

Tanévkezdő időpontok

Tájékoztató a tanszercsomag kiosztásáról

Tisztelt Szülő / Tisztelt Gondviselő!

Tájékoztatjuk, hogy az RSZTOP-2.1.1-16-2017-00001 azonosítószámú „Alapvető fogyasztási cikkek biztosítása szegény gyermekes családok számára” című projekt keretében rászorultsági alapon az 1-8 évfolyamos tanulók részére a 2022/2023 tanévben is tanszercsomagok osztására kerül sor. A projekt által érintett intézmény képviselőjeként tájékoztatom, hogy az Ön által képviselt gyermek(ek) számára is kiosztásra kerül az ingyenes tanszercsomag. Az előbbiekre való figyelemmel jelezzük, hogy Ön által képviselt gyermek(ek) számára az alapvető tanszereket tartalmazó tanszercsomag megvásárlása erre a tanévre nem szükséges, mivel azt a Magyar Állam biztosítja Önöknek.

A tanszercsomagok 2022. szeptember 1-jén délelőtt lesznek átvehetők.

Tájékoztatjuk, hogy a Projektben foglalt jogosultsági feltételeknek történő megfelelés alátámasztására a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetről kiállított jegyzői határozat szolgál. A jogosultsági feltételeknek való megfelelésre, továbbá többek között a személyes adatai kezelésével és felhasználásával kapcsolatban a tanszercsomag átvétele során az átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírásával egyidejűleg nyilatkozatot is tesz.

A tanszercsomagok az átadás-átvételi jegyzőkönyvben foglalt adatok megadását követően, a kedvezményezett gyermek képviseletében a törvényes képviselő (szülő) vagy gondviselő által történő aláírást követően vehetők át. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az átadás-átvételi jegyzőkönyvben megadott személyes adatokat a Klebelsberg Központ kizárólag az RSZTOP-2.1.1-16-2017-00001 azonosítószámú Európai Uniós projekt megvalósításával összefüggő feladatainak végrehajtása céljából kezeli, az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, rendelkezéseinek megfelelően, a projekt zárását követő fenntartási időszak végéig.

Sikeres tanévet kívánunk! Amennyiben kérdései lennének, kérjük, forduljanak bizalommal intézményünkhöz.

Józsi Barnabás intézményvezető

További cikkeink...