Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2021. január 25., hétfő, Pál napja van. Holnap Vanda és Paula napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 153 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa197
mod_vvisit_counterTegnap410
mod_vvisit_counterEzen a héten197
mod_vvisit_counterMúlt héten2784
mod_vvisit_counterEbben a hónapban9807
mod_vvisit_counterA múlt hónapban13977
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató999309

Az elmúlt 20 percben Online: 6
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2021 jan., 25

Iskolai hírek

Őszi virágpompa

Iskolánk főbejáratánál csodálatos őszi színkavalkád fogadja a belépőt. Takács Istvánné vállalkozó ajándékaként sokféle színben pompázó krizantém szőnyeggel vontuk be a sziklakerti részt. A jó időben elültetett virágok felvidítanak bennünket ebben a ködös, fázós őszi hangulatban. Köszönjük Éva-néni támogatását! (as)

Nagy őszi túra

.

Megemlékezések a hősi emlékműnél

Egy évtizede hagyomány községünkben, hogy a halottak napja előtti időszakban megemlékezéseket tartunk a háborúkban elsettek, az elhúrcoltak emlékére.
Az idén sajnos a járványhelyzet miatt valamennyi osztály más-más időpontban helyezte el mécseseit. Minden esetben rövid történelmi korbemutatás, valamint a háborúban elesett hősök neveinek felolvasása is szerepelt a néhány perces főhajtásban. Külön osztálykeretben történt az idei megemlékezés az Október 23-i forradalomról is. ( as)

Őszi falevélseprés-3. osztály

Tájékoztatás!

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Tájékoztatok mindenkit, hogy az iskolaév első negyedéhez értünk. Az őszi szünet október 23-tól november 1-ig tart. A szünet előtti utolsó tanítási nap október 22. csütörtök. A szünet utáni első tanítási nap november 2. hétfő.

Kérek mindenkit, tartsa be a járványügyi előírásokat, kerülje a nagyobb közösségeket. Itt a lehetőség a tananyag pótlására, gyakorlásra.

Az iskola a szünidő alatt zárva lesz!

Agárdy Sándor intézményvezető

További cikkeink...