Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2021. július 25., vasárnap, Kristóf és Jakab napja van. Holnap Anna és Anikó napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 77 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa88
mod_vvisit_counterTegnap321
mod_vvisit_counterEzen a héten2790
mod_vvisit_counterMúlt héten3148
mod_vvisit_counterEbben a hónapban11240
mod_vvisit_counterA múlt hónapban12771
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1075747

Az elmúlt 20 percben Online: 12
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2021 júl., 25

Iskolai hírek

Nyertes pályázatunk

Az Iskolakertekért Alapítvány valamint a Magház Közösségi Hálózat a Mezőgazdasági Sokféleségért magcsomagokat és szakmai segítséget ajánlott fel olyan iskolakerteket üzemeltető csapatoknak, akik vállalják, hogy a kapott fajtákból vetőmagot érlelnek, gyűjtenek és tárolnak, majd lehetőségeik szerint a következő szezon(ok)ban újra elvetik, és a termelt fölösleget saját közösségeikben terjesztik. A Nemzeti Biodiverzitás és Génmegőrzési Központ pedig magfogási útmutatóval és ajándék memóriajátékkal járul hozzá a sikeres maggyűjtésekhez. Iskolánk erre pályázott a hónap elején. Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy benyújtott pályázatunkat sikeresnek értékelték, hamarosan megkapjuk a vetőmagcsomagokat. ( agárdy s)

 

Hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatos tájékoztatás

A Református Egyház tájékoztatója ITT tekinthető meg.

Busó álarcok

A negyedik osztályosok busó álarcaiból nyílt kiállítás az osztálytermükben. Ebből látunk válogatást.(as)

Új tanulói padok érkeztek iskolánkba

A kisvárdai Tankerületi Központ támogatása révén az elmúlt nap során megérkezett a második tantermi bútorszállítmány. Az emeleten a jelenlegi 4. osztály tantermébe kerültek a szép és ergonómikus kiképzésű padok és székek. Padból 14 db-ot, székből 28 db-ot kaptunk. Ezzel valamennyi tantermünket új bútorzattal láttuk el. ( agárdy)

Iskolafejlesztés

Az elmúlt napokban újabb fejlesztések, korszerűsítések történtek iskolánkban. A kisvárdai tankerületi Központ támogatása révén az informatikai eszközeink teljes mértékben megújultak. A több mint 7000 kötetes, jól felszerelt könyvtárunkban található informatikai laborba 25 nagy teljesítményű, vadonat új számítógép került beszerelésre. Szintén az informatikai tudásfejlesztéshez 26 db tanulói tablet gépet és nagy értékű robotikai eszköztárat, mini drónt vehettünk használatba. Köszönet a szerelési, összeállítási munkákért Lászlóné Bezzegh Andrea tanárnőnek és Józsi Barnabás intézményvezető helyettes úrnak. (as)

További cikkeink...