Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 


 

 

 

 

 

 


Ma 2017. október 17., kedd, Hedvig napja van. Holnap Lukács napja lesz.

Felhasználói menü

Ki olvas minket?

Oldalainkat 49 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa150
mod_vvisit_counterTegnap511
mod_vvisit_counterEzen a héten661
mod_vvisit_counterMúlt héten1790
mod_vvisit_counterEbben a hónapban5614
mod_vvisit_counterA múlt hónapban12203
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató527334

Az elmúlt 20 percben Online: 8
A te IP címed: 54.225.47.94
,
Mai dátum: 2017 okt., 17

Iskolai hírek

Születésnapot ünnepelt a 6. osztály

Isten éltessen sokáig Lippai tanár úr!

Tó túra 2017 - Szabolcsveresmart

Romániai küldöttség járt iskolánkban

Szatmárnémeti iskoláinak delegációja járt Kisvárdán és hazaindulás előtt ellátogattak intézményünkbe is. Az alsó tagozatos gyerekek szép műsorral kedveskedtek vendégeinknek, köztük a negyedikesek bemutatták győztes táncukat. A küldöttség tagjai rengeteg fotót készítettek, s szeretnék majd megvalósítani odahaza is az itt látottakat. A vendégeket az iskolák pedagógusai mellett elkísérte Szatmárnémeti város alpolgármester asszonya is. Községünkben az iskola mellett megtekintették az Ifjúsági házat, ahol Mártha Csaba alpolgármester úr látta vendégül a közel 30 fős csoportot. Iskolánkban a Diákönkormányzat friss péksüteménnyel és menta teával kínálta meg a látogatókat. Nagy megelégedéssel és a barátság szálainak építésével indultak tovább. (as)

Teknősmentés

Miskolc közelében az autópályán találták környékbeli felnőtttek azt a mocsári teknőst, melyet két igazi természetvédő gyerek, Lakatos Dániel és testvére Dzsenifer a pártfogásába vett.

A rémült állatot felhozták az iskolába, ahol a fotó elkészülte után egy közeli vizes élőhelyen szabadon engedtük. Ők már néhány évvel ezelőtt szintén megmentettek egy kisebb mocsári teknőst. Azt akkor Döge határában, távol mindenféle víztől, egy legelőn találták. Dicséret illeti a két jólelkű állatbarátot! Mint látjuk van értelme és kisugárzó ereje az iskolánkban folyó környezeti szemléletformálásnak. (as)

Első helyezést ért el csapatunk!

Az elmúlt héten megrendezett Szent György Lovagjai vetélkedőn iskolánk három fős csapata az I. helyezést érte el.

Gratulálunk Balla Bianka, Jánvári Kitti 6. osztályos és Tahirák Dávid Sándor 7. osztályos tanulónknak, valamint Vincze Ferencné tanárnőnek, aki felkészítette a versenyre a gyerekeket!  (as)
További cikkeink...