Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. június 25., kedd, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 486 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa212
mod_vvisit_counterTegnap1135
mod_vvisit_counterEzen a héten1347
mod_vvisit_counterMúlt héten8187
mod_vvisit_counterEbben a hónapban27689
mod_vvisit_counterA múlt hónapban23849
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1491968

Az elmúlt 20 percben Online: 10
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2024 jún., 25

Iskolai hírek

Első évfolyamra történő beiratkozás

Honvéd kadét képzés

Iskolánk felsős tanulói a Honvéd Kadét Programmal ismerkedhettek meg. Melynek célja, hogy tudatosítsa a haza szeretetének és a haza védelmének fontosságát, valamint járuljon hozzá a fiatalok felelős állampolgárrá neveléséhez. Az előadás során a honvéd képzés iránt érdeklődő diákok tájékoztatást kaptak a középiskolai képzésről, ösztöndíjról, táborozási lehetőségről.

 

Palánta bábszínház

Az alsósaink nagy örömére ismét iskolánkba látogatott a Palánta Misszió Alapítvány bábszínháza.

Pénz7

A pénzügyi tudatosság fejlesztésére nyújt kiváló lehetőséget a Pénz témahét. Iskolánk idén is csatlakozott a pénzügyi és vállalkozói témahéthez március 4-8. között. Minden osztály legalább egy tanórán foglalkozott a témával és a pénzzel, pénz kezeléssel, a pénz történelmével, a különböző országok pénznemével vagy saját pénzt terveztek. A szervezők által küldött feladatlapokat 4-8. osztályban matematika órán oldották meg a tanulók, melyek keretében készíthettek családi költségvetést, megismerték a hitelezést, annak veszélyeit valamint a kiberbiztonság is előtérbe került. Az élményközpontú, rendhagyó órákon a gyerekek sok érdekes és hasznos dolgot tanulhattak a pénzügyekről, a tudatos tervezésről. Kiderült, hogy többen is tájékozottak ebben a témakörben, aktívak és érdeklődőek voltak; szívesen foglalkoztak a témával!

Siker a hittan versenyen!

Iskolánkból Szabó Panna 4. osztályos tanuló március 9-én a megyei hittan versenyen csapatával 1. helyezést ért el, ezzel kivívva a jogot a budapesti országos döntőben való részvételre.

Eredményéhez gratulálunk, további sok sikert kívánunk!

Szabóné Balogh Erika

tanárnő

További cikkeink...