Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. július 16., kedd, Valter napja van. Holnap Endre és Elek napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 451 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa52
mod_vvisit_counterTegnap245
mod_vvisit_counterEzen a héten297
mod_vvisit_counterMúlt héten2919
mod_vvisit_counterEbben a hónapban7923
mod_vvisit_counterA múlt hónapban31718
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1503920

Az elmúlt 20 percben Online: 8
A te IP címed: 44.213.60.33
,
Mai dátum: 2024 júl., 16

Iskolai hírek

Májusfa öltöztetés

Hagyományainkhoz híven az elsős tanulóink Olajos Viktória Rita és Horvátné Banu Erika tanítónők irányításával feldíszítették iskolánk májusfáját. Ebben az évben is igyekeztünk udvarunk egyik legszebb élő fáját kiválasztani.

Lászlóné Bezzegh Andrea

megbízott igazgató


Angol nyelvi akadályverseny

2024. április 16-án került megrendezésre a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola szervezésében a megyei angol nyelvi akadályverseny, ahol iskolánkat egy háromfős csapat képviselte. Révész Mia 8. osztályos, Oláh Virág és Nagy Marcell 7. osztályos tanulók sokszínű tudásukkal, közös munkájukkal az 5. helyezést érték el.

Gratulálunk és további sikereket kívánunk!

Papp Zsófia Réka

tanárnő

Harcos Bálint könyvtári előadása

Iskolánk legkisebb tanulóinak tartott vetítéssel egybekötött könyvtári előadást Harcos Bálint író, költő. Az előadó úgy tartja, hogy az igazán jó mese világa ellenállhatatlanul beszippantja a gyerekeket, mint a forgószél. Így éreztük magunkat mi is a rendezvényen. Legnépszerűbb sorozata Szofiról, egy cserfes és imádnivaló kislányról szól. Róla mesélt nekünk. A gyerekek örömmel és bátran szóltak a történet folytatásába, végig csillogó szemmel figyeltek és csupa füllel hallgattak. Élményekkel teli, színvonalas előadáson vettünk részt.

Szívesen látjuk a költőt egy újabb közös rendezvényen.

Pappné Belinszky Júlia

tanító

Szövegkergető házi hangos olvasási verseny

2024. április 15-én rendeztük iskolánkban a Szövegkergető hangos olvasási versenyt a felső tagozatosoknak. Az első fordulóban a tanulók egy általuk választott szövegrészletet olvastak fel. A második fordulóban a versenyzők egy olvasással kapcsolatos szöveget kaptak, amit néhány percig tanulmányozhattak, majd felolvasták azt legjobb tudásuk szerint. A tanulók teljesítményét Kluberné Jánvári Éva, Lászlóné Bezzegh Andrea és Mónusné Révész Ágnes tanárnők értékelték.

Eredményes szereplésért emléklapot kapott Orgován Amanda Arabella, Gerő Dominik 5., Balogh Dorina Eszter, Bónis Mónika Nóra, Vincze Titanilla 6., Bacsó Iván, Tóth Erik 7., Balogh Amanda Bianka és Hamza Elvira Ágnes 8. osztályos tanuló.

Dobogós helyezéséért oklevelet és jutalomkönyvet vehetett át:

1. hely: Oláh Virág 7. osztályos tanuló

2. hely: Lakatos Jázmin 6. osztályos tanuló

3. hely: Kluber Dániel Marcell 6. osztályos tanuló

Gratulálunk az eredményekhez, és további sikeres versenyzést kívánunk!

Mónusné Révész Ágnes

tanárnő

Móricz Zsigmond versesmese- mondó verseny (3. osztály)

A Móricz Zsigmond versesmese- mondó versenyen Pátrohán a harmadik osztályból Farkas Ramóna és Horváth Oresztész Gergő mérette meg magát. Első alkalommal versenyeztek, nagyon ügyesek voltak mindketten. A zsüri Ramónát 2. helyezéssel jutalmazta.

Gratulálunk a gyerekeknek és további sikereket kívánunk!

Baráth Anikó

tanító

További cikkeink...