Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. július 16., kedd, Valter napja van. Holnap Endre és Elek napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 448 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa83
mod_vvisit_counterTegnap245
mod_vvisit_counterEzen a héten328
mod_vvisit_counterMúlt héten2919
mod_vvisit_counterEbben a hónapban7954
mod_vvisit_counterA múlt hónapban31718
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1503951

Az elmúlt 20 percben Online: 11
A te IP címed: 44.213.60.33
,
Mai dátum: 2024 júl., 16

Iskolai hírek

Országos területi röplabdaverseny

Iskolánk III. korcsoportos fiú röplabdacsapata május 8-án országos területi elődöntőn vett részt Egerben, ahol bronzérmet szereztek. Két mérkőzést játszottak a versenyzők. Az elsőn a Testnevelési Egyetem Gyakorló Iskolájával mérkőztek meg, ahol nagy csatában kikaptak. A második meccsen győztek a miskolci Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola ellen.

A csapat tagjai: Nagy Marcell 7. oszt., Bagi Dávid, Jánvári Norbert, Kluber Dániel Marcell, Oláh Dávid, Révész Soma, Szabó Dénes, Tintér Dominik 6. osztályos tanulók.

Gratulálunk a szép eredményhez.

Lippai Zsolt

tanár

TIT Vármegyei Történelem verseny

Iskolánkból 4 tanulóval vettünk részt Nyíregyházán a TIT Vármegyei Történelem verseny írásbeli fordulóján: Kluber Dániel Marcell, Nagy Sára Kata és Tóth Gábor 6. osztályos, valamint Révész Mia Vivien 8. osztályos tanuló.

Versenyzőink közül Révész Mia Vivien 8. osztályos tanuló továbbjutott a szóbeli fordulóra, ahol 2024. május 9-én IV. helyezést ért el.

Gratulálunk és további eredményes versenyzést kívánunk!

Mónus Ádám

tanár

Sohonyai Edit írónő könyvtári előadása

„Úristen, kamasz lettem!” Ezzel a címmel tartott nagy sikerű interaktív író-olvasó találkozót iskolánkban Sohonyai Edit írónő. Az egyik legtöbbet utazó ifjúsági kategóriás előadásban szituációs játékokon keresztül a fiú-lány kapcsolat, az ismerkedés, az önbizalom vagy annak hiánya is előkerült. Megtudhattuk, mik a testünk gesztusai az ellenkező nem számára, mit mutat a testtartásunk. A jól időzített tréfák oldották a gyerekek zavarát a témával kapcsolatban. A mai virtuális világunkban felüdítő volt ez a rendhagyó óra, ahol a szórakozás mellett gyakorlati tudással is gyarapodhattunk. Az írónő iskolánk könyvtárának ajándékozott könyvei reméljük, hamar a kamaszok egyik kedvenc olvasmányává válnak. Bízunk a mielőbbi ismételt találkozásban.

Pappné Belinszky Júlia

tanító

Virág felajánlást kaptunk!

Szeretnénk megköszönni a Döge Flóra csoportból Molnár Tamásnak a virágadományt, amivel iskolánk környezetét szépíthettük.

A 2. és 3. osztály.

Matekban is jók vagyunk!

Iskolánk három tanulója szerepelt sikeresen a Szent László Vármegyei Matematika Versenyen. Bagi Dávid, Jánvári Norbert és Tóth Gábor 6. osztályos tanulók jó eredménnyel teljesítettek három fordulón, ezzel kiérdemelten a döntőbe jutottak. A döntőn Bagi Dávid 3. helyezést ért el.

Eredményükhöz gratulálunk és sok sikert kívánunk a további versenyzéshez!

Szabóné Balogh Erika

tanárnő

További cikkeink...