Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2019. február 21., csütörtök, Eleonóra és Zelmira napja van. Holnap Gerzson napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 177 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa401
mod_vvisit_counterTegnap473
mod_vvisit_counterEzen a héten2037
mod_vvisit_counterMúlt héten3779
mod_vvisit_counterEbben a hónapban10648
mod_vvisit_counterA múlt hónapban13273
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató708030

Az elmúlt 20 percben Online: 10
A te IP címed: 3.80.38.5
,
Mai dátum: 2019 febr., 21

Iskolai hírek

Ballagás 2012

 

Vakáció

A 2012/13-as tanév első napja (ünnepélyes tanévnyitóval) 2012. szeptember 3-án hétfőn lesz. A tanév 2013. június 14-ig tart (182 tanítási nap). Minden kedves diáknak, kis és nagy gyereknek, iskolánk és óvodánk valamennyi dolgozójának kellemes nyári szünidőt, balesetmentes, vidám pihenést kívánok!

Agárdy Sándor

Uszoda nyitás

Június 17-én vasárnap nyitja meg kapuit a dögei tanuszoda.  Valamennyi dögei iskolai és óvodai tanuló részére ingyenesen vehető igénybe az uszoda ezen a napon.

 

Úszásoktatás kezdete: 2012. Június 25. hétfő 10 óra

Ballagás és tanévzáró

A 8. osztályosok ballagása és az ünnepélyes tanévzáró 2012. június 16-án 10 órakor lesz, melyre tisztelettel meghívunk és várunk mindenkit. Jó idő esetén az udvaron, esős időben a tornateremben. A tanévzárón a bizonyítványokat csak személyesen vehetik át a tanulók osztályfőnökeiktől, melyet 2012. jún. 18-án 12 óráig hozhatnak vissza az iskolába.

Tornabemutató

Zsúfolásig megtelt szülőkkel, érdeklődőkkel az iskola udvara. Vasárnap rendezte meg az intézmény a 4 évente hagyományos tornabemutatót. A rendkívül színes, ötletes és számtalan mozgásos formáció igen nagy sikert aratott. Köszönet illeti pedagógusainkat, a sok-sok munkában segédkező szülőket, s nem utolsó sorban igen ügyes gyermekeinket. A rendezvény a Londonban megrendezésre kerülő 30. újkori olimpiai játékok idejére esik, szimbolizálva ezzel is a sport, a mozgás fontosságát és egészségmegőrző, léleknemesítő erejét. Az első olimpiai játékokat i.e. 776-ban tartották az éliszi Olümpiában, Zeusz tiszteletére. Az első újkori rendezvényt Evangelisz Zappasz vállalkozó szervezésében 1859-ben tartották. A dögei iskola rendezvényén első ízben léptek fel mazsorettes gyerekeink is. Minden osztály, minden gyerek kitett magáért és sok-sok tapsot kaptak a szebbnél-szebb produkciók. Az idő remek volt, a közönség lelkes, a gyerekek kellően motiváltak és ügyesek.

Köszönjük gyerekek, köszönjük felnőttek! Hajrá Döge!

 

További cikkeink...