Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. július 25., csütörtök, Kristóf és Jakab napja van. Holnap Anna és Anikó napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 472 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa38
mod_vvisit_counterTegnap410
mod_vvisit_counterEzen a héten4373
mod_vvisit_counterMúlt héten2841
mod_vvisit_counterEbben a hónapban14840
mod_vvisit_counterA múlt hónapban31718
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1510837

Az elmúlt 20 percben Online: 6
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2024 júl., 25

Iskolai hírek

Március 15.

 

(kattints a képre)

Iskolahívogató

Március 13-án délután vidám zenés, táncos rendezvényt tartottunk a leendő első osztályosok számára. A rengeteg vidám mókázás és játszva tanulás, a pergő magyar néptánc, a vidám angol, a csodákra ablakot nyitó természetismeret és a kreatív kézműves foglalkozások váltották egymást, melyekbe a nagyszámú szülői kíséret is bekapcsolódhatott. Köszönet a szervezésért: Szónokné Vincze Katalin, Szabó Katalin, Szűrösné Hegedűs Tímea, Pappné Belinszky Júlia és Gyüre Tamás pedagógusoknak.

 

(kattints a képre)

Megújult az Ölbey fal

Március 15-ére az iskola földszinti aulájába érkezőket egy átalakult emlékfal fogadta. A régi szép fafaragás meghagyásával a kétoldali díszítések jócskán megváltoztak. Helyet kapott Ölbey Irén életének és munkásságának bemutatása mellett eredeti kézirata is. A Jánvári Nikolett által készített és adományozott nagyméretű grafika előtt esztétikus virágládát helyeztünk el.

(kattints a képre)

Készülődés a tornavizsgára

A tanév végére terveztük az iskolai tornavizsgát, melyre már megkezdődött a felkészülés, kihasználva a jó időt. Lippai Zsolt tanár úr koreográfiáját gyakorolják a 6. és 7. osztályosok.

(kattints a képre)

A csúszda sikere

Az őszi hulladékgyűjtés eredményeként már birtokukba is vették a gyerekek a csúszdát, melyet csak pedagógus (ügyeletes nevelő) jelenlétében használhatnak. Nagy a sorbanállás...Még több is jó lenne!?

(kattints a képre)

További cikkeink...