Get Adobe Flash player

EFOP-3.2.5-17-2017-00002 azonosító számú projekt

Információk a pályázatról

Kedvezményezett neve: Kisvárdai Tankerületi Központ

A projekt azonosító száma: EFOP-3.2.5-17-2017-00002

A projekt címe: "Pályaorientációs tevékenység Kisvárdán és vonzáskörzetében"

A szerződött támogatás összege: 97 555 936 Ft

Kisvárdai Tankerületi Központ sikeresen pályázott az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programon belül a "Pályaorientációs tevékenység Kisvárdán és vonzáskörzetében" című projekt megvalósítására.

A projekt 2017.09.01. napjától 24 hónapon keresztül valósul meg 8 köznevelési intézményben. A projekt befejezési dátuma: 2019.08.31.

A fejlesztés fő célja a pályaorientáció megerősítése a köznevelési intézményrendszerben, különös tekintettel a matematikai, természettudományos, informatikai és műszaki pályák választásának népszerűsítésére és ahhoz kapcsolódó kompetenciák fejlesztésére.

További cél a tanulók, a szülők és a pedagógusok pályaválasztással, pályaorientációval kapcsolatos ismereteinek a növelése.

A tanulók speciális tematikájú, élményjellegű tanórához köthető és tanórán kívüli tevékenységeken vehetnek részt: rendhagyó órák, találkozás sikeres öregdiákokkal, szakkörök, táborok, vetélkedők.

A projekt elősegíti a tudatos felnőttkori életpálya-építés és a majdani sikeres munkaerő-piaci részvétel megalapozását, az ehhez szükséges készségek elsajátítását.

Összefoglaló, szakmai beszámoló

Az összefoglaló szakmai beszámolót megtekinthetik ITT!

Záró sajtóközlemény

Látogatás a Tisza-tavi ökocentrumban

Természettudományi akadályverseny

További cikkeink...