Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

A népmese napja-szeptember 30

A népmese napja alkalmából iskolánk folyosójára hagyományteremtő mesefát készítettünk. Minden ága más színű levelekben pompázik, jelezve a nyolc osztályt. Három napon át ágai egy-egy termést hoznak, szebbnél szebb meséket. Tanulóink így három próbát teljesíthetnek. A mesékhez illusztrációkat kell készíteni A/4-es rajzlapra, szabadon választott technikával. A programunk csütörtöktől csütörtökig tart, aznap közhírré tétetik, melyik meséhez ki készítette a legszebb illusztrációt. A legügyesebb rajzok tulajdonosai elnyerik méltó jutalmukat.

Célunk, hogy gyerekeink minél több mesét, mesefeldolgozást ismerjenek meg, s szabadidejük egy részét olvasással töltsék.

Baráth Anikó tanítónő


Jótékonysági SZMK-bál 2023

Tanévnyitó ünnepség

Kezdődik a tanév!

2023. szeptember 1-jén (pénteken) megkezdődik az új tanév. 8 órától tanévnyitó ünnepség lesz, utána osztályfőnöki órákat tartunk. Kérem a tanulókat, hogy ünneplő ruhában jelenjenek meg! Erre a napra felszerelést, könyveket nem kell hozni! A gyerekek 10 óráig  lesznek az iskolában, utána hazamehetnek. Ezen a napon nem kapnak sem tízórait, sem ebédet.

2023. szeptember 4-én (hétfőn) órarend szerint kezdődik az oktatás, ezen a napon már tízórait, ebédet és uzsonnát is kapnak a gyerekek.

Minden tanulónknak sikeres, eredményes tanévet kívánunk!

 

Iskolavezetés

 

Tájékoztatás

Tisztelt Szülő!

Az elmúlt tanévek kezdetén Ön és az Ön gyermeke(i) ingyenes tanszercsomagot kapott/kaptak az RSZTOP-2.1.1-16-2017-00001 projektből. A tanszercsomagot Ön akkor vehette át, ha az osztáskor bemutatásra került a rendszeres gyerekvédelmi kedvezményre (továbbiakban: RGYK) való jogosultságot igazoló határozat. Szeretnénk felhívni tisztelt figyelmét, hogy ellenőrizze az RGYK határozat érvényességét – jellemzően 2023. augusztus 31-i érvényesség miatt – annak érdekében, hogy a jövőben hasonló ingyenes szolgáltatást igénybe tudjon venni.  Köszönjük.

Tisztelettel:

Józsi Barnabás igazgató

Tájékoztató a tankönyvek kiosztásáról

Tájékoztatom a kedves szülőket, hogy a tankönyvek kiosztására 2023. augusztus 31-én (csütörtökön) 8-12 óráig kerül sor az Ölbey Irén Általános Iskolában. Mivel a szülőknek alá kell írni az átvételi bizonylatot, kérem a megjelölt időpontban keressék fel iskolánkat.

Józsi Barnabás igazgató

Szoboravatás

 

Ballagás-tanévzárás 2023

További cikkeink...