Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

Tájékoztatás

Tisztelt Szülő!

Az elmúlt tanévek kezdetén Ön és az Ön gyermeke(i) ingyenes tanszercsomagot kapott/kaptak az RSZTOP-2.1.1-16-2017-00001 projektből. A tanszercsomagot Ön akkor vehette át, ha az osztáskor bemutatásra került a rendszeres gyerekvédelmi kedvezményre (továbbiakban: RGYK) való jogosultságot igazoló határozat. Szeretnénk felhívni tisztelt figyelmét, hogy ellenőrizze az RGYK határozat érvényességét – jellemzően 2023. augusztus 31-i érvényesség miatt – annak érdekében, hogy a jövőben hasonló ingyenes szolgáltatást igénybe tudjon venni.  Köszönjük.

Tisztelettel:

Józsi Barnabás igazgató

Tájékoztató a tankönyvek kiosztásáról

Tájékoztatom a kedves szülőket, hogy a tankönyvek kiosztására 2023. augusztus 31-én (csütörtökön) 8-12 óráig kerül sor az Ölbey Irén Általános Iskolában. Mivel a szülőknek alá kell írni az átvételi bizonylatot, kérem a megjelölt időpontban keressék fel iskolánkat.

Józsi Barnabás igazgató

Szoboravatás

 

Ballagás-tanévzárás 2023

Kamilla sikere!

Kovács Kamilla 5. osztályos tanuló a Körösök menti országos tanulmányi verseny megyei fordulójában 2. helyezést ért el, ezzel jogot szerezve a döntőben való részvételre! Az országos döntőben is bizonyította tudását, 7. helyen végzett.

Gratulálunk eredményéhez, és további sikeres versenyzést kívánunk!

Szabóné Balogh Erika tanárnő, osztályfőnök

Siker a rajzpályázaton!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság "Így közlekedtek ti" elnevezésű rajzpályázatot hirdetett. A biztonságos közlekedést, a sérülések elkerülését segítő eszközöket mutatták be rajzaikon a pályázó gyerekek. Iskolánk másodikos tanulói is részt vettek a megmérettetésen. A zsűri Macsu Noémi rajzát 3. helyezettnek ítélte. Köszönjük az elismerést és a sok szép ajándékot. Külön köszönjük a segítséget, emberséget, amit Szikszai Tihamér rendőr alezredes úr, a Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára részéről kaptunk.

Gratulálunk Noémi!

Horváthné Banu Erika tanítónő, osztályfőnök

Robot méhecskék

Köszönjük a Szülői Munkaközösségnek, hogy iskolánk tanulói számára padlórobotok megvételét tették lehetővé.

A Bee-Bot és Blue-Bot robotokat a harmadikos diákjaink nagy örömmel kezdték el használni digitális kultúra tanórán.A robot méhecskék gyermekek számára fejlesztett padlórobotok, olyan programozható eszközök, amelyek tanórai és tanórán kívüli keretben egyaránt alkalmazhatóak, kiválóan alkalmasak a diákok motiválására és komplex kompetenciafejlesztésre (algoritmikus gondolkodás, problémamegoldás, kreativitásfejlesztés) egyaránt. Segítségükkel a tanulók aktív, cselekvő (de mégis játékos) módon vesznek részt új ismeretek elsajátításában.

Lászlóné Bezzegh Andrea igazgató-helyettes, szaktanár

Madarak és Fák napja

További cikkeink...