Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

„ Krajcárkeresők”- A rajzoló kislány

Idén a pátrohai Móricz Zsigmond Általános Iskola hosszú évekre visszatekintő hagyományát élesztette újra. Teret adva a tehetséges tanulók írói próbálkozásainak, „Krajcárkeresők” címmel meseíró versenyt hirdetett.

Iskolánk több 2. osztályos tanulója is ceruzát ragadott. Szebbnél szebb mesék születtek.  Izgatottan vártuk az eredményhirdetést!

Legnagyobb örömünkre, Háss Janka 2. osztályos tanuló 3. helyezést ért el. Meséje egy kislányról szól, aki a szegénységet rajzlapra vetett álmaival éli túl. Majd felnőtt korára minden képekben rejtőző vágyát megvalósítja. Utolsó, még nélkülözésben készült rajzát pedig emlékként szép háza főhelyére helyezi bekeretezve.

A 2023. április 17- én tartott ünnepélyes díjátadó délutánján rendezték meg a Móricz verses mese- és prózamondó versenyt a pátrohai iskolában. Ezen iskolánkat Bónis Boglárka Barbara, Nagy Hanna és Rendes Dorina 2. osztályos tanulók képviselték. A lányok megízlelték, milyen idegen közönség és zsűri előtt előadni. Nagyon ügyesek voltak. Elhatározták, jövőre is visszatérnek. Szereplésüket emléklappal jutalmazták.

Szeretettel gratulálunk mindenkinek!

Olajos Viktória Rita tanító néni

Változás az adatvédelmi tisztviselő személyében

Tájékoztatom a kedves szülőket, hogy 2023. március 21. napjától az adatvédelmi tisztviselő személyében változás történt.

Az új adatvédelmi tisztviselő neve és elérhetősége:

Varga Kálmán István

4600 Kisvárda, Kodály Zoltán utca 15/A

Telefonszám: 06-45-795-212

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Fordított nap iskolánkban

Internetbiztonsági előadás-könyvtári rendezvény

Víz Világnapi rendezvény

2023. március 22-én megemlékeztünk a Víz Világnapjáról. Iskolánk tanulói sorversenyen mérték össze tudásukat és ügyességüket. Köszönöm Széles András és Lippai Zsolt tanár uraknak a verseny megszervezését és lebonyolítását.

Józsi Barnabás igazgató

Beiratkozás a 2023/2024-es tanévre

Beiratkozás a 2023/2024-es tanévre

Országos projektverseny eredmény!

Iskolánkból Szabó Panna 3. osztályos tanuló vett részt a „Biblia – a világ legolvasottabb könyve” című országos projektversenyen. Panna 2. helyezést ért el színvonalas munkájával, melyet a zsűri dicséretben részesített.

Eredményéhez gratulálunk, további sok sikert kívánunk!

Szabóné Balogh Erika tanárnő

További cikkeink...