Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

KÖZMEGHALLGATÁS 2018

Tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy 2018. november 30-án pénteken 16 óra 30 perces kezdettel a Kultúrház nagytermében közmeghallgatásra kerül sor. Kérem az iskola dolgozóit, hogy a rendezvényen legyenek szívesek részt venni!

Agárdi Sándor intézményvezető

Téli madáretetés

Haltelepítés a füvészkerti tóba

Jótékonysági SZMK-bál 2018

Megjelent a ZSIVAJ iskolaújság legújabb száma

A ZSIVAJ iskolaújság legújabb száma megtekinthető ITT!

Hittanóra a templomkertben

Mészáros Zsolt római katolikus káplán úr vezetésével a dögei római katolikus templom kertjében található angyalszobrokat az idei évben is "téliesítették" hittanos gyerekek. (as)

Őshonos gyümölcsfacsemeték ültetése

Az Iskolakertekért Alapítványtól valamint a gödöllői Green Dependent Intézettől őshonos gyümölcsfa csemetéket kaptunk ajándékba. A növények között megtalálható volt a nálunk egykor kedvelt bőralma, valamint a duránci barack is.
Az ültetést november 9-én, a délutáni órákban a 2. osztályos tanulók segítségével végeztük. (as)

 

"Hajóra tettük" az erdei iskolát

A kisvárdai Tankerületi Központ belső pályázata révén került megrendezésre az a "vízi iskolai" program, melyre november 7-én került sor a Rétközi tavon illetve annak környékén. Építettünk a korábbi Ricsikai erdei iskolában tanultakra.
Résztvevő volt a 6. osztály. Megtekintettük a part menti építkezéseket, sok vándormadarat láttunk, megismertük a tó és környékének történetét és élővilágát.(as)

További cikkeink...