Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

Nagy őszi túra

.

Megemlékezések a hősi emlékműnél

Egy évtizede hagyomány községünkben, hogy a halottak napja előtti időszakban megemlékezéseket tartunk a háborúkban elsettek, az elhúrcoltak emlékére.
Az idén sajnos a járványhelyzet miatt valamennyi osztály más-más időpontban helyezte el mécseseit. Minden esetben rövid történelmi korbemutatás, valamint a háborúban elesett hősök neveinek felolvasása is szerepelt a néhány perces főhajtásban. Külön osztálykeretben történt az idei megemlékezés az Október 23-i forradalomról is. ( as)

Őszi falevélseprés-3. osztály

Tájékoztatás!

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Tájékoztatok mindenkit, hogy az iskolaév első negyedéhez értünk. Az őszi szünet október 23-tól november 1-ig tart. A szünet előtti utolsó tanítási nap október 22. csütörtök. A szünet utáni első tanítási nap november 2. hétfő.

Kérek mindenkit, tartsa be a járványügyi előírásokat, kerülje a nagyobb közösségeket. Itt a lehetőség a tananyag pótlására, gyakorlásra.

Az iskola a szünidő alatt zárva lesz!

Agárdy Sándor intézményvezető

Fenntarthatósági témahét

Ez is a történelem óra része

A Dózsa- féle felkelésről tanultak a 6. osztály tanulói. A keresztesek jelvénye és egyszerű ruházata adta az ötletet, hogy maguk is készítsenek hasonlót.
A két keresztes ruhadarab az osztály tanulónak közös ötlete alapján készült. A jövő hétre hon és népismeret tantárgyból régi paraszti ételeket készítenek otthon, illetve alig ismert falusi repetekből állítanak össze gyűjteményt. (Készül: krumplilángos, tengerimálé, derelye, pergelt leves, héjában főtt krupli)

(as)

Fenntarthatósági témahét tájékoztató

Kattints a képre a tájékoztató megtekintéséhez!

Tóth Zselyke 1. osztályos tanuló rajza

Járványügyi intézkedési terv módosítása

További cikkeink...