Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

Mikulásvárás a hirdetőtáblán

Vincze Katalin és Pappné Belinszky Júlia tanítónők már készítik a pénteki Mikulás érkezését jelző felírást az elektromos hirdetőtáblára. A járvány miatt már ezen keresztül is értesítjük a tanulóinkat a várható eseményekről. (as)

Sárgarépa magszalag készítése a 7. osztályban, technika órán

Oláh Dóra Napsugár 8. osztályos tanuló őszi fotói

VI. Országos Iskolakert-hálózati Találkozó

Az online konferencián iskolánkból részt vevő nevelők

Őszi virágpompa

Iskolánk főbejáratánál csodálatos őszi színkavalkád fogadja a belépőt. Takács Istvánné vállalkozó ajándékaként sokféle színben pompázó krizantém szőnyeggel vontuk be a sziklakerti részt. A jó időben elültetett virágok felvidítanak bennünket ebben a ködös, fázós őszi hangulatban. Köszönjük Éva-néni támogatását! (as)

Nagy őszi túra

.

Megemlékezések a hősi emlékműnél

Egy évtizede hagyomány községünkben, hogy a halottak napja előtti időszakban megemlékezéseket tartunk a háborúkban elsettek, az elhúrcoltak emlékére.
Az idén sajnos a járványhelyzet miatt valamennyi osztály más-más időpontban helyezte el mécseseit. Minden esetben rövid történelmi korbemutatás, valamint a háborúban elesett hősök neveinek felolvasása is szerepelt a néhány perces főhajtásban. Külön osztálykeretben történt az idei megemlékezés az Október 23-i forradalomról is. ( as)

Őszi falevélseprés-3. osztály

További cikkeink...