Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

Nyertes pályázatunk

Az Iskolakertekért Alapítvány valamint a Magház Közösségi Hálózat a Mezőgazdasági Sokféleségért magcsomagokat és szakmai segítséget ajánlott fel olyan iskolakerteket üzemeltető csapatoknak, akik vállalják, hogy a kapott fajtákból vetőmagot érlelnek, gyűjtenek és tárolnak, majd lehetőségeik szerint a következő szezon(ok)ban újra elvetik, és a termelt fölösleget saját közösségeikben terjesztik. A Nemzeti Biodiverzitás és Génmegőrzési Központ pedig magfogási útmutatóval és ajándék memóriajátékkal járul hozzá a sikeres maggyűjtésekhez. Iskolánk erre pályázott a hónap elején. Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy benyújtott pályázatunkat sikeresnek értékelték, hamarosan megkapjuk a vetőmagcsomagokat. ( agárdy s)

 

Hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatos tájékoztatás

A Református Egyház tájékoztatója ITT tekinthető meg.

Busó álarcok

A negyedik osztályosok busó álarcaiból nyílt kiállítás az osztálytermükben. Ebből látunk válogatást.(as)

Új tanulói padok érkeztek iskolánkba

A kisvárdai Tankerületi Központ támogatása révén az elmúlt nap során megérkezett a második tantermi bútorszállítmány. Az emeleten a jelenlegi 4. osztály tantermébe kerültek a szép és ergonómikus kiképzésű padok és székek. Padból 14 db-ot, székből 28 db-ot kaptunk. Ezzel valamennyi tantermünket új bútorzattal láttuk el. ( agárdy)

Iskolafejlesztés

Az elmúlt napokban újabb fejlesztések, korszerűsítések történtek iskolánkban. A kisvárdai tankerületi Központ támogatása révén az informatikai eszközeink teljes mértékben megújultak. A több mint 7000 kötetes, jól felszerelt könyvtárunkban található informatikai laborba 25 nagy teljesítményű, vadonat új számítógép került beszerelésre. Szintén az informatikai tudásfejlesztéshez 26 db tanulói tablet gépet és nagy értékű robotikai eszköztárat, mini drónt vehettünk használatba. Köszönet a szerelési, összeállítási munkákért Lászlóné Bezzegh Andrea tanárnőnek és Józsi Barnabás intézményvezető helyettes úrnak. (as)

Intézményvezetői pályázat kiírása

Megjelent az Ölbey Irén Általános Iskola intézményvezetői pályázatának kiírása.

Részletes információk az alábbi linken érhetők el:

https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=ujbe6zk5j8

Adatvédelmi tisztviselő neve és elérhetősége

Tájékoztatom, hogy a Kisvárdai Tankerületi Központ teljes illetékességi területére kijelölt adatvédelmi tisztviselő neve és elérhetősége:

 

Dr. Ráti Angéla

4600 Kisvárda, Kodály Zoltán utca 15/A

Telefonszám: 06-45-795-202

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

1.000.000 !

Honlapunk látogatóinak száma ezen a héten elérte az 1.000.000 főt!

Köszönjük minden kedves vendégnek, hogy felkeresték iskolánk weboldalát!

Agárdy Sándor intézményvezető

További cikkeink...