Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

Író-olvasó találkozó

2021. június 8-án M Kácsor Zoltán volt könyvtárunk vendége. A dínós kalandok kedvelőinek örömére új köteteiről tartott ismertetőt, amit diákjaink nagyon élveztek. Igyekszünk műveit beszerezni, és tanulóink számára elérhetővé tenni. Köszönjük a KSZR szervezésében létrejött találkozót!

Józsiné Sárdi Éva könyvtáros

Megyei sikerek

Iskolánk tanulói március végén részt vettek a Tudásbajnokság megyei versenyén, ahol több tantárgyból is eredményesen szerepeltek! Szabó Panna két tantárgyból, Bagi Levente egy tantárgyból képviseli megyénket az országos döntőben!

Szabó Panna 1. osztály: Olvasás, szövegértés1. hely

Környezetismeret1. hely, Matematika – 4. hely, Magyar nyelv – 9. hely


Bagi Levente
6. osztály: Angol nyelv – 1. hely, Természetismeret – 6. hely


Máté Margit
6. osztály: Természetismeret – 9. hely

 

Felkészítő tanárok: Széles András, Szabóné Balogh Erika, Vincze Katalin.

A felkészítő tanároknak és a résztvevőknek gratulálok és további sikeres versenyzést kívánok!

Józsi Barnabás ig.

Vizes élőhelyek élővilága Kisvárda környékén-online kiadvány

Megjelent a Földkelte Egyesület online kiadványa "Vizes élőhelyek élővilága Kisvárda környékén" címmel. A kiadvány Agárdy Sándor Apáczai Csere János-díjas tanár szakmai közreműködésével jött létre. A kiadvány megtekinthető ITT.

Kedves szülők, kedves gyerekek!

2021. május 10-én hétfőn visszatérünk a megszokott tanítási rendhez. Jelenléti oktatás lesz mindenkinek! Vonatkozik ez a tanítási órákra és a délutáni foglalkozásokra is. Kérem, hogy a tanórai felszerelést, (+ a rajzfelszerelést, tornazsákot) és a tisztasági csomagokat, váltócipőt tiszta állapotban mindenki hozza magával! A maszk viselése tantermen kívül továbbra is kötelező!

Szeretettel várjuk tanulóinkat!

Józsi Barnabás m.b. igazgató

KÖZLEMÉNY

Nem a búcsúzás fáj a legjobban...

Miniszteri elismerés a 4 for Dance részére

Miniszteri elismerést vehetett át a 4 for Dance Táncegyüttes. Szeretettel gratulálunk nekik, külön Bárány Kristóf tanár úrnak! Büszkék vagyunk rá, és örülünk, hogy diákjaink tőle tanulhatnak nemcsak táncot, hanem viselkedést, illemet, s példaképként áll előttük.

Józsi Barnabás mb.igazgató

Beiratkozás a 2021/2022-es tanévre

További cikkeink...