Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

Mikulás diszkó

A második adventi gyertya meggyújtása

Karácsonyfa díszítés

Megérkezett a Mikulás!

Idén is december 6-án, és a kevés hó miatt lovas kocsin érkezett iskolánkba a Mikulás. Az alsósok a kiskapuban várták, majd krampuszaival együtt a tornaterembe hívták. Szavalatok, énekek, táncok kápráztatták el a Mikulás bácsit, aki örömmel jutalmazta meg a jó gyerekeket. Felső tagozatos tanulóink a tanteremben vették át ajándékukat a jószívű öreg Mikulástól. A szülői munkaközösség süteménnyel lepte meg az iskola pedagógusait és dolgozóit. Köszönjük Mikulás bácsi, és köszönjük a szervezőknek is! (as)

Könyvtármozi iskolánkban

A hetvenkedő sün című mesét nézték meg Könyvtármozis - vetítés keretében a 4. osztályos tanulóink. Utána papírszínház-előadást tartottak az általuk rajzolt meseillusztrációkból Tóthné Ráski Dóra megyei könyvtáros vezetésével.

Józsiné Sárdi Éva könyvtáros

Veremházak hon és népismeret órára

Témazáró dolgozathoz készültek azok a képeken is látható veremházak, amelyeket a 6 .osztályos tanulók közül néhányan elkészítettek. A fotókon Szűrös Andrea, Pisla Salome, Mónus István, Stadler Petra és Szabó Kata által némi fantáziával, és kreativitással létrehozott házacskák láthatók.(as)

Az első adventi gyertya meggyújtása

Jutalom a támogatásért

Iskolánk tanulói közül az 5. osztályosok támogatták legnagyobb létszámban jótékonysági bálunkat. Az SZMK egy csokoládé tortával jutalmazta az osztályt.

További cikkeink...