Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

II. Dögei Hagyományőrző Krumplifesztivál

Úszásoktatás

 

Partifecske gyűrűzés

100 millió forint értékű partifecske telep található Döge északi határában, az egykori homokbányában. Június 29-én tudományos kutatók érkeztek a partifecskék gyűrűzésére, melyet az iskola tanulói, tanárai is meglátogattak. A képes élménybeszámolót itt láthatják.

 

"jó szóval oktasd, játszani is engedd"

Intézményünkben az idei tanévben oktattunk először iskolaotthonos formában. Lehetőségünk és időnk is volt a tevékenység közben történő tanulásra, az elmélyült alkotásra. Cselekvés közben ismerkedhettek nebulóink a körülöttünk lévő világgal. Íme néhány pillanatkép az első osztályosok jó hangulatú szabadidős tevékenységeiből, az együtt átélt élményekből.

Révész Gyuláné
Horváthné Banu Erika

 

Ballagás 2012

 

Vakáció

A 2012/13-as tanév első napja (ünnepélyes tanévnyitóval) 2012. szeptember 3-án hétfőn lesz. A tanév 2013. június 14-ig tart (182 tanítási nap). Minden kedves diáknak, kis és nagy gyereknek, iskolánk és óvodánk valamennyi dolgozójának kellemes nyári szünidőt, balesetmentes, vidám pihenést kívánok!

Agárdy Sándor

Uszoda nyitás

Június 17-én vasárnap nyitja meg kapuit a dögei tanuszoda.  Valamennyi dögei iskolai és óvodai tanuló részére ingyenesen vehető igénybe az uszoda ezen a napon.

 

Úszásoktatás kezdete: 2012. Június 25. hétfő 10 óra

Ballagás és tanévzáró

A 8. osztályosok ballagása és az ünnepélyes tanévzáró 2012. június 16-án 10 órakor lesz, melyre tisztelettel meghívunk és várunk mindenkit. Jó idő esetén az udvaron, esős időben a tornateremben. A tanévzárón a bizonyítványokat csak személyesen vehetik át a tanulók osztályfőnökeiktől, melyet 2012. jún. 18-án 12 óráig hozhatnak vissza az iskolába.

További cikkeink...