Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

Koszorúzás a hősi emlékműnél

Különdíj a rajzpályázaton!

A Kisvárdai Rendőrkapitányság "Így látom Én a Rendőrséget" címmel rajzpályázatot hirdetett. A másodikos gyerekek örömmel készítették rajzaikat a rendőr bácsikról. Több munkát is beküldtünk. A beérkezett pályaművek közül Bónis Boglárka, 2. osztályos tanuló rajzát az értékelő bizottság különdíjjal jutalmazta. A tárgyjutalmat Döge Község Önkormányzata ajánlotta fel, melyet dr. Balogh Barnabás r.ezredes, kapitányságvezető úr és Balla Ferenc r.alezredes úr adott át a Kisvárdai Rendőrkapitányságon. Köszönjük a lehetőséget, és hálásak vagyunk az elismerésért, ajándékért.

Horváthné Banu Erika felkészítő nevelő

Megemlékezés 1956. október 23-ról

Egészségnevelési napok

Iskolánkban 2022. október 11-től 13-ig Egészségnevelési napokat tartottunk, a változatos programokon tanulóink nagy lelkesedéssel vettek részt.

Reggelente a gyerekek nagy örömére aerobikkal nyitottuk a napot, melyet Mónus Ádám, a Nyíregyházi Egyetem testnevelés-történelem szakos hallgatója tartott. Két délután Németh-Károly Nikolett, iskolánk védőnője tartott színvonalas előadást a testi egészségről, tisztálkodásról és a helyes fogápolásról. A felsősök kedd délután erdei sétán vettek részt, felfedezték az őszi táj szépségeit. Az alsósok a községben őszi terméseket, faleveleket gyűjtöttek.

Szerdán délután a kisebbek táncház keretében Bárány Kristóf tanár úrral és a tanítónénikkel közösen táncolhattak. Ez idő alatt a felsőbb éves tanulók „Reformbüfé”elnevezésű programon vették ki aktívan a részüket. Melyen otthonról hozott zöldségekből, gyümölcsökből egészséges ételeket, szendvicseket, salátákat készítettek. Közben a terítési és étkezési illemszabályokat is felelevenítették. Majd az elkészített ételeket közösen fogyasztották el.

Utolsó napon kézműves foglalkozás, valamint tréfás mozgásos feladatok vártak tanulóinkra. A hét zárásaként értékeltük a versíró- és rajzverseny eredményeit.

Díjazottjaink: Gerő Marcell, Nagy Sára Kata, Lázár Panna, Kiss Boglárka, Feka Erzsébet.

A meghirdetett osztálytisztasági versenyt az első osztályosok nyerték. A versenyek díjazását megköszönjük a Szülői munkaközösségnek.

Lászlóné Bezzegh Andrea

intézményvezető-helyettes

Galamb Alex motivációs előadása

Közvetlen hangvételű előadást hallhattak a gyerekek. A fiatalember az életútjáról és pályájáról mesélt.Hangsúlyozta, hogy az olyan nehéz helyzetből is fel lehet emelkedni, amilyenből ő indult. Hitelesnek éreztük az általa elmondottak alapján, hogy a tanulás, az akarat és a kitartás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét.

Józsiné Sárdi Éva
könyvtáros

Telegdi Ágnes könyvbemutatója

Az írónő vetítéssel egybekötött élvezetes előadást tartott a mókusról és a hódról. A gyerekek közelebb kerültek a két kis állatkához. Örülünk neki, hogy könyvei segítségével bármikor gyönyörködhetünk természetfotóiban és újabb ismereteket szerezhetünk környezetünk állatairól. Az ajándék könyveket nagyon köszönjük, az írónőt bármikor szívesen újra látjuk.

Józsiné Sárdi Éva
könyvtáros

Tanévnyitó ünnepség

Tájékoztató

Kedves Szülők!

2022. szeptember 1-jén (csütörtökön) megkezdődik az új tanév. 8 órától tanévnyitó ünnepség lesz, utána osztályfőnöki órákat tartunk. A gyerekek 10.45-ig lesznek az iskolában, utána hazamehetnek. Ezen a napon nem kapnak sem tízórait, sem ebédet.

2022. szeptember 2-án (pénteken) órarendi órákat tartunk 12.35-ig, ezután a tanulók hazamehetnek. Tízórait és hideg ebédet is kapnak a gyerekek.

Minden tanulónknak sikeres, eredményes tanévet kívánunk!

Iskolavezetés

További cikkeink...