Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

Ballagás és tanévzáró 2019

Bankett

Nyíregyházi kirándulás

Jó szereplés Máriapócson

Rózsa Jenő úr vezetésével iskolánkból hat fő tanuló vehetett részt a Máriapócson rendezett Közbiztonsági és Baleset-Megelőzési Napon. Az iskolát Lakatos Dzsenifer, Rendes Dominika, Csökmei Viktória Vanessza, Bagi Levente, Czifra Kristóf és Kiss Attila képviselte. A csapatok kitűnően vetélkedtek, s bár dobogós helyet nem szereztek, de egyéniben Czifra Kristóf 2. helyezést, Lakatos Dzsenifer 3. helyezést ért el. A rendőrség vezetői megdicsérték tanulóinkat- jó magatartásukért és küzdeni tudásukért. Gratulálunk! (as)

Madarak, fák gyermekek napja 2019

Papírszobrászat a 3. évfolyamon

Szabó Katalin tanítónő irányításával kedves kis papírszobrokat készítettek a harmadikosaink. A mini állatkertből az ablakpárkányon kiállítást is rendeztek. (as)

Meteorológiai állomás az iskolakertben

Az iskolakert fejlesztési pályázat egyik elemeként rádiójel vezérlésű időjárásjelző állomást kapott iskolánk az elmúlt napokban. Az USB-vel és érintőképernyős kijelzővel is ellátott kis állomás a hőmérsékletet, a légnedvességet, az esőt, a szélirányt, a szélsebességet  is méri. A beltéri egységet a nevelői szobában helyeztük el.

Újabb hasznos eszközzel gyarapodott iskolakertünk. Felszerelésre kerültek az esővízgyűjtő tartályok is. Már csak a júniusban érkező szerszámos házikó érkezését várjuk.(agárdy s)

Új padok a folyosón

Kulturált körülmények között fogyaszthatják el tízóraijukat iskolánk tanulói a szünetekben. Az asztalok a héten érkeztek - s igen praktikusak a folyosón. (as)

További cikkeink...