Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)



MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. május 02., csütörtök, Zsigmond napja van. Holnap Tímea és Irma napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 566 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa112
mod_vvisit_counterTegnap574
mod_vvisit_counterEzen a héten2180
mod_vvisit_counterMúlt héten2781
mod_vvisit_counterEbben a hónapban686
mod_vvisit_counterA múlt hónapban11003
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1441116

Az elmúlt 20 percben Online: 10
A te IP címed: 127.0.0.1
MOZILLA 5.0,
Mai dátum: 2024 máj., 02

Iskolai hírek

Tanévnyitó ünnepség 2016. szeptember 1.

Őszi csodabogyók- és egy hernyó

Természetkutató vetélkedő


Az alábbiakban három őszi "csodát" mutatunk be. Két ősszel érő vadon termő növény termései és egy óriási zöld hernyó látható. Járjatok utána, milyen növényeket és milyen hernyót láttok a képeken. A helyes megfejtéseket 2016. augusztus 31-ig elküldhetitek nevetek feltüntetésével az alábbi e-mai címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
A helyes válaszok beküldői könyvjutalomban részesülnek!  ( agárdi s.)

Kattints a képre, és nagy méretben is megtekintheted!

 

Értesítés iskolakezdésről

Tájékoztatom a nevelőket és a tanulóifjúságot, hogy a nevelőtestületi "alakuló értekezletet" 2016. augusztus 23-án, kedden reggel 8 órakor tartjuk.  A javító vizsgára a kiértesítés szerint  augusztus 23-án 9 órai kezdettel kerül sor.
Az ünnepélyes tanévnyitó s egyben az első tanítási nap 2016. szeptember 1-jén, csütörtökön reggel 8 órakor kezdődik. Jó idő esetén az iskola udvarán tartjuk az ünnepséget. Műsort ad a második osztály. Kérem, hogy minden tanuló ünneplő ruhában jelenjen meg! Ebédet az első két napon még nem, csak a következő héten kapnak majd a tanulók, s a tanítás 11 óra 40-ig tart, mind elsején mind másodikán. A tankönyveket mindenki  az első napon veheti majd  át! 
Szeptember 5-től már egész napos oktatás lesz, s tízórait és ebédet is kapnak a gyerekek.

Mindenkit szeretettel várunk iskolába!

Agárdy Sándor intézményvezető

Tanulóink is fellépnek a falunapon!

Iskolánk negyedikes kislányai Horváthné Banu Erika tanítónő irányításával napok óta szorgalmasan készülnek a falunap kulturális programjában való szereplésre. A tornavizsgán már látott koreográfiát adják majd elő a színpadra alakítva. Bízunk benne, hogy nagy sikert aratnak majd az augusztus 13-i délutáni fellépésükkel. (as)

Megérkeztek a tankönyvek!

Soha ilyen hamar, és soha ilyen teljességben nem érkezett még tankönyv mint az idén. Köszönjük a KLIK és a Tankönyvellátó figyelmességét!  Augusztus elsején Balogh Zoltánné tanárnő, iskolánk tankönyvfelelőse átvehette a 2016/2017-es tanévre rendelt teljes  mennyiséget.
A tankönyvek kiosztása az első tanítási napon, vagyis szeptember elsején csütörtökön a délelőtti órákban fog megtörténni. (as)

További cikkeink...