Get Adobe Flash player
Ma 2021. szeptember 25., szombat, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 50 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa134
mod_vvisit_counterTegnap332
mod_vvisit_counterEzen a héten1897
mod_vvisit_counterMúlt héten2902
mod_vvisit_counterEbben a hónapban9559
mod_vvisit_counterA múlt hónapban13709
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1102782

Az elmúlt 20 percben Online: 5
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2021 szept., 25

Iskolai hírek

Tanévnyitó ünnepség 2021

Tanévkezdési információk

Tájékoztatom a tanulóifjúságot és a kedves szülőket, hogy tanévnyitó ünnepségünk 2021. szeptember 1-jén  8 órakor kezdődik. Kérünk minden tanulót, hogy ünneplő ruhában jelenjen meg!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Józsi Barnabás intézményvezető


Tájékoztató a tankönyvek kiosztásáról

Tájékoztatom a kedves szülőket, hogy a tankönyvek kiosztására 2021. augusztus 27-én (pénteken) 8-12 óráig kerül sor az Általános Iskolában. Mivel a szülőknek alá kell írni az átvételi bizonylatot, kérem a megjelölt időpontban keressék fel iskolánkat. Ugyanekkor adjuk át a hátrányos helyzetű tanulóknak járó tanszer csomagot is.

Józsi Barnabás intézményvezető

Táborzárás a 4for Dance táncegyüttessel

A napközis Erzsébet tábor ötletét, kívánságát anyagilag Döge Község Önkormányzata támogatta, melyet köszönünk. Így érkezett iskolánkba a 4forDance július 23-án, péntek délután. A tábor községünk lakói előtt is megnyitotta kapuit erre a délutánra. Akik elfogadták meghívásunkat, egy fergeteges órát tölthettek el a világhírű 4forDance táncegyüttessel. Az együttes egyik tagja, Bárány Kristóf táncpedagógus, aki iskolánkban is oktatja a néptáncot.  A tanítványok szinte szájtátva csodálták tanáruk és az együttes tagjainak táncát. Autentikus táncukhoz változatos zenei anyagot használtak a népzenétől, a csárdástól, az operetten keresztül, a rajzfilmslágerekig. Virtuóz táncukkal majd az ezt követő táncházzal teremtették meg a színvonalas táborzárást! Köszönjük 4forDance, köszönjük Bárány Kristóf tanár úr!

Baráth Anikó táborvezető

Ballagás-tanévzárás 2021

További cikkeink...