Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)



MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. május 03., péntek, Tímea és Irma napja van. Holnap Mónika és Flórián napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 545 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa206
mod_vvisit_counterTegnap479
mod_vvisit_counterEzen a héten2753
mod_vvisit_counterMúlt héten2781
mod_vvisit_counterEbben a hónapban1259
mod_vvisit_counterA múlt hónapban11003
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1441689

Az elmúlt 20 percben Online: 4
A te IP címed: 127.0.0.1
MOZILLA 5.0,
Mai dátum: 2024 máj., 03

Vizes vetélkedő

 

Iskolánkból 12 önként jelentkező tanuló vett részt a Fővárosi Vízművek által meghirdetett EUrban Water Aid Project vetélkedősorozatban. Az első forduló kitöltése után a középdöntőbe a következők jutottak tovább: Máté Virág és Tara Viktor 5. osztályos, Balogh Ramóna, Béres József, Kázsmér Viktória, Kluber Ferenc Gábor, Kantár Ádám, Kovács Adél, Lakatos Dániel, Lázár Bianka, Rostás Melissza és Szűrös Petra 3. osztályos tanulók.
A Szabolcsveresmarton április 6-án megrendezett döntőbe pontszámaik alapján intézményünkből három főt hívtak be. A rendkívül színvonalas és játékos - a vízzel, a víztakarékossággal kapcsolatos  vetélkedőben  Kluber Ferenc Gábor a II. helyezést érte el, míg Máté Virág és Kovács Adél a negyedik lett. Értékes ajándékokkal tértünk haza. Gratulálunk a versenyben résztvevő valamennyi tanulónknak!  Felkészítő nevelőik voltak: Baráth Anikó és Agárdy Sándor pedagógusok.
(AS)