Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)



MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. április 28., vasárnap, Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 430 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa56
mod_vvisit_counterTegnap286
mod_vvisit_counterEzen a héten2663
mod_vvisit_counterMúlt héten2102
mod_vvisit_counterEbben a hónapban9391
mod_vvisit_counterA múlt hónapban12347
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1438818

Az elmúlt 20 percben Online: 5
A te IP címed: 127.0.0.1
MOZILLA 5.0,
Mai dátum: 2024 ápr., 28

Ölbey-nap

Eddig soha nem látott érdeklődés mellett kezdődött meg április 11-én a 11. Ölbey nap. A regisztrációk után az iskola udvarán kezdődött a megnyitó, ahol a második osztályos tanulók Ölbey Irén versei közül szavaltak el néhányat, majd az iskola igazgatója és az alsós munkaközösség vezetője nyitotta meg a rendezvényt. Az Ölbey nap egybeesett az Iskolagaléria megnyitásával is. Boros Miklós és Borosné Barabás Katalin képzőművészek 25 alkotása díszíti ettől a naptól kezdve az iskola ebédlőjét. Összesen 225 tanuló versenyzett 20 intézményből s őket 60 pedagógus illetve szülő kísérte el. A rendkívül fegyelmezetten és zökkenőmentesen lebonyolított verseny megrendezéséhez intézményünk valamennyi dolgozójának ez úton is megköszönöm a segítségét. Külön köszönöm az alsós versenyfeladatok összeállítását Baráth Anikó tanárnőnek, az angol verseny rendezését Szabóné Balogh Erika tanárnőnek valamint a magasugrás verseny lebonyolítását Lippai Zsolt tanár úrnak. A két utóbbi helyszínen már eredményt is hirdettünk. A verseny teljes eredményét a javítások után a honlapon tesszük közzé. (as)