Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)



MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. április 30., kedd, Katalin és Kitti napja van. Holnap Fülöp, Jakab és Zsaklin napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 487 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa166
mod_vvisit_counterTegnap690
mod_vvisit_counterEzen a héten856
mod_vvisit_counterMúlt héten2781
mod_vvisit_counterEbben a hónapban10365
mod_vvisit_counterA múlt hónapban12347
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1439792

Az elmúlt 20 percben Online: 7
A te IP címed: 127.0.0.1
MOZILLA 5.0,
Mai dátum: 2024 ápr., 30

Gratulálunk Mónusné Ruscsák Ildikónak!

Meghívást kaptunk az országos tanévnyitóra. 
Augusztus 30-án vasárnap a hejőkeresztúri IV. Béla Általános Iskolában tartott országos tanévnyitó ünnepségen elismerések átadására is sor került. Még  ebéd után elindultunk a rendezvény helyszínére. A műsor szép volt. Találkoztunk Esztergályos Jenő bácsival is aki szintén Trefort Ágoston díjban részesült. Rövidke  idő is  adódott  a személyes beszélgetésre. Rég óta ismerjük egymást. Jenő bácsi adta át még tornyospálcai igazgatóságom alatt a sok munkával, de megvalósított  meseszép Kastélygalériát, s végigtanítottam jelenlétében az "organikus biológia" bemutató órákkal az egész Dunántúlt, az Apáczai Kiadó könyveiből. Rég volt. Ma már csak emlék..... A kiadó is... A kulturális műsor után következett a díjak átadása. Nem sokan kapták ezt a magas kitüntetést. Elsősorban az intézményi munkát segítőket szokták ebben az elismerésben részesíteni, de most néhány pedagógus is megkapta.
Balog Zoltán úr  az Emberi Erőforrások minisztere és Czunyiné Bertalan Judit az EMMI államtitkár asszonya "Az oktatás érdekében hosszabb időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként"  Trefort Ágoston  díjban részesítette  Mónusné Ruscsák Ildikót a dögei Ölbey Irén Általános Iskola iskolatitkárát.  Ezt a díjat a felterjesztésem után a KLIK kisvárdai tankerületének igazgatója Béresné Leleszi Ágnes igazgató  asszony is őszintén támogatta. (Az elsők között gratulált is!) Az ünnepélyes díjátadáson Ildikó férjén kívül még én voltam jelen. Örülök, hogy egy kis rétközi falu iskolája, annak dolgozója ilyen magas elismerésben részesült. Megérdemelte!
Az iskola dolgozói nevében ez úton gratulálunk Ildikónak a magas kitüntetéshez és további jó munkát egészséget kívánunk!
Köszönjük  áldozatos munkáját!

Agárdi Sándor igazgató