Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)



MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. május 01., szerda, Fülöp, Jakab és Zsaklin napja van. Holnap Zsigmond napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 300 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa522
mod_vvisit_counterTegnap804
mod_vvisit_counterEzen a héten2016
mod_vvisit_counterMúlt héten2781
mod_vvisit_counterEbben a hónapban522
mod_vvisit_counterA múlt hónapban11003
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1440952

Az elmúlt 20 percben Online: 10
A te IP címed: 127.0.0.1
MOZILLA 5.0,
Mai dátum: 2024 máj., 01

Suliváró program óvodásoknak

A napokban nagy izgalommal érkeztek meg intézményünkbe  a leendő első osztályosok. Színes és vidám délutáni program fogadta őket.
Ivánkóné Pásztor Marianna tanítónéni és a jelenlegi osztályának tanulói egy húsvéti mesejelenetet adtak elő. Ezt követően Pappné Belinszky Júlia tanárnéni a digitális táblán játékos matematikai feladatokat oldatott meg.  A Bárány Kristóf tánctanár bácsi által vezetett táncórán aztán már teljesen felszabadultak óvodásaink a sok mozgásos játéktól. Angol órán Szabóné Balogh Erika tanárnénitől nem csak a pici gyerekek, de mi felnőttek is megtanultuk a gyümölcsök és a zöldségek angol neveit. Meg is kóstolhatták a felszeletelt finomságokat. Most már én is tudom mi az apple, a banane, és a potato, no és az orange. Elnézést!  A helyesírást még nem tanultuk! A környezetismeret órán a rovarok testfelépítését és egyedfejlődését citera- zenei aláfestéssel ismerhették meg, melybe a 7-osztály tanulói is besegítettek. Mikroszkópban megtekinthettek egy rózsabogár nevű rovart is. A program végén kreatív húsvéti alkotásokat készíthettek a szülők segítségével. Rendkívül fegyelmezettek és aktívak voltak mind a tanulók, mind a szülők, no nem is beszélve  a mindent elkövető tanárainkról. Köszönjük iskolánk pedagógusainak, az óvónéniknek, dajkanéniknek és a Kedves Szülőknek a segítségét! 
Hamarosan találkozunk a beiratkozáskor, ahol egy zenei CD-t is ajándékba adunk! (as)