Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. július 16., kedd, Valter napja van. Holnap Endre és Elek napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 452 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa70
mod_vvisit_counterTegnap245
mod_vvisit_counterEzen a héten315
mod_vvisit_counterMúlt héten2919
mod_vvisit_counterEbben a hónapban7941
mod_vvisit_counterA múlt hónapban31718
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1503938

Az elmúlt 20 percben Online: 8
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2024 júl., 16

Országos „Környezetismeret-környezetvédelem” csapatverseny

Miskolc - Szirmai Református Általános Iskola országos "Környezetismeret-környezetvédelem" címmel csapatversenyt hirdetett 2-6.évfolyamosoknak. A negyedik osztályt a Túlélők képviselték. Tagjai: Nyíri Zsombor, Szabó Panna és Szlovák Mirjam. Felkészítőjük: Horváthné Banu Erika.

A harmadik osztályból a Makk Marcik vállalkoztak a megmérettetésre. A csapat tagjai: Banu Bence, Gerő Marcell és Séra Ádám. Felkészítőjük: Baráth Anikó.

Az évfolyamokon 63 és 61 csapat mérte össze tudását, kreativitását. A háromfordulós feladatsorok színvonalasak, összetettek voltak. Sok kutatást, tanulást igényelt a gyerekektől. Mindkét csapatunk az előkelő országos 13. helyet érte el a saját évfolyamán. A verseny szorosságát, nehézségét érzékelteti, hogy a megszerezhető 330 pontból mindössze 6 pontot veszítettek a harmadikosok.

A hatodik osztályból két csapat nevezett. A Kis tudósok csapata: Kántor Balázs, Szabó Dénes és Tóth Gábor a 25. helyezést értek el. A Mákvirágok: Kiss Boglárka, Kovács Kamilla és Lakatos Jázmin az országos 26. helyet szerezték meg. Felkészítőjük: Takácsné Csobolya Éva.

Köszönjük a szülők támogatását, hogy versenyezhettek a gyerekek! Mind a négy csapatnak gratulálunk ehhez a szép sikerhez! A jövőben is számítunk kiemelkedő munkátokra!