Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. február 23., péntek, Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 418 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa24
mod_vvisit_counterTegnap672
mod_vvisit_counterEzen a héten1675
mod_vvisit_counterMúlt héten2198
mod_vvisit_counterEbben a hónapban8358
mod_vvisit_counterA múlt hónapban11419
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1414647

Az elmúlt 20 percben Online: 5
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2024 febr., 23

Jótékonysági SZMK bál

Mint az  Ölbey Irén Általános Iskola igazgatója, köszönetet mondok és egyben gratulálok az intézményünkben megrendezett SZMK bál valamennyi szervezőjének és résztvevőjének munkájáért, amivel hozzájárultak a bál sikeréhez. Különösen köszönöm Szilágyi Renáta SZMK elnök és Lászlóné Bezzegh Andrea igazgatóhelyettes kiemelkedő szervezőmunkáját. Örömmel teszem közzé az eseményről szóló beszámolót és fényképeket.

Józsi Barnabás igazgató

 

Jótékonysági SZMK bál beszámoló

A múlt hetet egy sikeres iskolai jótékonysági bállal zártuk, mely minden várakozásunkat felülmúlta, és mindannyiunk számára gazdag emlékeket hagyott. Ez az esemény bizonyította, hogy együtt sokkal többre vagyunk képesek.

A tornaterem ügyes pedagógus és szülői kezek segítségével gyönyörű dekorációt kapott, így várta a 150 fős vendégsereget. A bált Szilágyi Renáta a szülői munkaközösség elnöke és Lászlóné Bezzeg Andrea igazgatóhelyettes nyitotta meg. Ezután az iskola 4. és 8. osztályos tanulói táncelőadással kedveskedtek a vendégeknek, majd a Dögei Nők Egyesületének tagjai táncukkal nyári hangulatot idéztek fel.

Következett a finom vacsora, amely élelmezésvezetőnk és a konyha dolgozói nélkül nem jöhetett volna létre. A tálalásban pedig a szülői munkaközösség tagjai és a Dögei Nők Egyesületének tagjai segítettek. A tombolahúzás volt az est csúcspontja. Nagyon sok tombolatámogatást kaptunk, szülők, tanárok és környékbeli vállalkozók számos fantasztikus ajándékot ajánlottak, ami igazi izgalmat és örömet hozott az eseményre. Mindannyian izgatottan vártuk, hogy kiderüljön, ki nyeri meg a fődíjat melyet dr. Nagy Péter polgármester úr ajánlott fel.

Az éjszaka hosszúra nyúlt, és hajnalig tartó jó hangulatban fejeződött be. A zenész remek hangulatot teremtett, a táncparkett mindvégig megtelt mosolygó arcokkal és boldog pillanatokkal. Az emlékezetes estről fotófalunknál vendégeink sok hangulatos képet készítettek.

Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki hozzájárult a bál sikeréhez, a Dögei Önkormányzatnak, a pedagógusainknak, a támogató szülőknek, a szülői munkaközösségnek és a tombola felajánlóknak.

Köszönöm mindenkinek, aki részt vett az eseményen, jelenlétével vagy felajánlásával támogatta iskolánk tanulóit!

 

Lászlóné Bezzegh Andrea

igazgatóhelyettes