Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2023. december 09., szombat, Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 167 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa526
mod_vvisit_counterTegnap381
mod_vvisit_counterEzen a héten2021
mod_vvisit_counterMúlt héten3053
mod_vvisit_counterEbben a hónapban3544
mod_vvisit_counterA múlt hónapban12270
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1386285

Az elmúlt 20 percben Online: 10
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2023 dec., 09

Látogatás a Cinemaqua Film és Naturparkban

2022. november 18-án 30 tanulónk nyert betekintést a filmes világ rejtelmeibe. A Cinemaqua Film és Naturpark falain belül eredeti díszletek között barangolva, kikapcsolódva szereztünk ismereteket a filmkészítésről, kulisszatitkokról és filmes trükkökről.

A filmdíszletek lenyűgöző látványt nyújtottak, felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk. Kipróbáltuk a Greenboxot, ahol tanulóink „láthatatlanná” váltak egy zöld lepedő segítségével, amelyet mesébe, illetve filmbe illő képekkel örökítettünk meg. A Jövő Háza termeiben beléptünk a virtuális valóság kapuján. Miután felvettük a VR szemüveget, azonnal egy fantasztikusan realisztikus világban találtuk magunkat, ahol bármerre fordulva - a virtuális technológiának köszönhetően - élethű látvány tárul elénk.

Látogatásunk során rengeteg érdekességre derült fény, tanulóink és kísérőtanáraik is fantasztikus élményekkel tértek haza.

Balogh Barbara tanárnő