Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2023. december 09., szombat, Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 175 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa510
mod_vvisit_counterTegnap381
mod_vvisit_counterEzen a héten2005
mod_vvisit_counterMúlt héten3053
mod_vvisit_counterEbben a hónapban3528
mod_vvisit_counterA múlt hónapban12270
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1386269

Az elmúlt 20 percben Online: 9
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2023 dec., 09

Egészségnevelési napok

Iskolánkban 2022. október 11-től 13-ig Egészségnevelési napokat tartottunk, a változatos programokon tanulóink nagy lelkesedéssel vettek részt.

Reggelente a gyerekek nagy örömére aerobikkal nyitottuk a napot, melyet Mónus Ádám, a Nyíregyházi Egyetem testnevelés-történelem szakos hallgatója tartott. Két délután Németh-Károly Nikolett, iskolánk védőnője tartott színvonalas előadást a testi egészségről, tisztálkodásról és a helyes fogápolásról. A felsősök kedd délután erdei sétán vettek részt, felfedezték az őszi táj szépségeit. Az alsósok a községben őszi terméseket, faleveleket gyűjtöttek.

Szerdán délután a kisebbek táncház keretében Bárány Kristóf tanár úrral és a tanítónénikkel közösen táncolhattak. Ez idő alatt a felsőbb éves tanulók „Reformbüfé”elnevezésű programon vették ki aktívan a részüket. Melyen otthonról hozott zöldségekből, gyümölcsökből egészséges ételeket, szendvicseket, salátákat készítettek. Közben a terítési és étkezési illemszabályokat is felelevenítették. Majd az elkészített ételeket közösen fogyasztották el.

Utolsó napon kézműves foglalkozás, valamint tréfás mozgásos feladatok vártak tanulóinkra. A hét zárásaként értékeltük a versíró- és rajzverseny eredményeit.

Díjazottjaink: Gerő Marcell, Nagy Sára Kata, Lázár Panna, Kiss Boglárka, Feka Erzsébet.

A meghirdetett osztálytisztasági versenyt az első osztályosok nyerték. A versenyek díjazását megköszönjük a Szülői munkaközösségnek.

Lászlóné Bezzegh Andrea

intézményvezető-helyettes