Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)



MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. április 16., kedd, Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 1041 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa61
mod_vvisit_counterTegnap381
mod_vvisit_counterEzen a héten442
mod_vvisit_counterMúlt héten2603
mod_vvisit_counterEbben a hónapban5068
mod_vvisit_counterA múlt hónapban12347
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1434495

Az elmúlt 20 percben Online: 1
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2024 ápr., 16

Tájékoztató a tanszercsomag kiosztásáról

Tisztelt Szülő / Tisztelt Gondviselő!

Tájékoztatjuk, hogy az RSZTOP-2.1.1-16-2017-00001 azonosítószámú „Alapvető fogyasztási cikkek biztosítása szegény gyermekes családok számára” című projekt keretében rászorultsági alapon az 1-8 évfolyamos tanulók részére a 2022/2023 tanévben is tanszercsomagok osztására kerül sor. A projekt által érintett intézmény képviselőjeként tájékoztatom, hogy az Ön által képviselt gyermek(ek) számára is kiosztásra kerül az ingyenes tanszercsomag. Az előbbiekre való figyelemmel jelezzük, hogy Ön által képviselt gyermek(ek) számára az alapvető tanszereket tartalmazó tanszercsomag megvásárlása erre a tanévre nem szükséges, mivel azt a Magyar Állam biztosítja Önöknek.

A tanszercsomagok 2022. szeptember 1-jén délelőtt lesznek átvehetők.

Tájékoztatjuk, hogy a Projektben foglalt jogosultsági feltételeknek történő megfelelés alátámasztására a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetről kiállított jegyzői határozat szolgál. A jogosultsági feltételeknek való megfelelésre, továbbá többek között a személyes adatai kezelésével és felhasználásával kapcsolatban a tanszercsomag átvétele során az átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírásával egyidejűleg nyilatkozatot is tesz.

A tanszercsomagok az átadás-átvételi jegyzőkönyvben foglalt adatok megadását követően, a kedvezményezett gyermek képviseletében a törvényes képviselő (szülő) vagy gondviselő által történő aláírást követően vehetők át. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az átadás-átvételi jegyzőkönyvben megadott személyes adatokat a Klebelsberg Központ kizárólag az RSZTOP-2.1.1-16-2017-00001 azonosítószámú Európai Uniós projekt megvalósításával összefüggő feladatainak végrehajtása céljából kezeli, az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, rendelkezéseinek megfelelően, a projekt zárását követő fenntartási időszak végéig.

Sikeres tanévet kívánunk! Amennyiben kérdései lennének, kérjük, forduljanak bizalommal intézményünkhöz.

Józsi Barnabás intézményvezető