Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

A 4. osztály kirándulása-Debrecen

.

Ballagás, tanévzárás

Bankett

Madarak és Fák napja 2016

FIZIKA-SHOW

Újabb könyvtári rendezvénynek lehettünk részesei. Fizika SHOW címmel Gálik Tamás bemutatóját láthatták a gyerekek. A fiatal előadó a Nyíregyházi Főiskoláról érkezett hozzánk. A látványos természettudományos kísérleteket a korosztálynak megfelelő érthető, érdekes magyarázatokkal kísérte. Nagy élményt jelentett a gázzal telített buborékok durranása, égése, különösen, amikor a tanulók is kipróbálhatták. Reméljük, így év végén egy lépéssel megint közelebb kerültek a minket körülvevő világhoz!

Józsiné Sárdi Éva

Köszönet

Tisztelt Igazgató úr!

Ismételten köszönöm, de köszöni testvérhúgom is azt, hogy e kedves és életre szóló élményt adó ünnepségre meghívást kaptam és e meghitt ünnepségen részt vehettem.
Köszönöm kedves, természetes fogadásukat, köszönöm, hogy -nekem nagy élményt nyújtó-  iskoláját ismételten megtekinthettem, gyönyörködhettem életre nevelő Intézményében, munkatársai rátermettségében és szeretetében.

Szerető köszöntéssel: Binó Imre

Ölbey Irén emlékszoba avatás

2016 június 2-án 14-órakor az emeleti aulában került sor arra az ünnepségre, amelynek keretében  iskolánk fejlesztő termében Ölbey Irén emlékszobáját is felavattuk.
A rendezvényre a távolból is  érkeztek vendégek, így Leiterné Kántor Ilona Budapestről, Binó Imre, Konczné Binó Márta Kazincbarcikáról. A pedagógusok és a tanulók képviselete mellett Kisvárda intézményinek és civil szervezetinek a vezetői is megjelentek.
Szabóné Balogh Erika tanárnő köszöntése után Papp Zsófia gimnáziumi tanuló szép szavalata következett, majd a 4. osztályosok néptáncában gyönyörködhettünk. Agárdi Sándor intézményvezető avatóbeszéde után Bakajsza András irodalmár, majd  Leiterné Kántor Ilona illetve Binó Imre kért szót az ünnepség kapcsán. A rendezvény zárásaként Katona István római katolikus káplán úr szentelte fel az emlékszobát. (as)
Itt letölthető Agárdi Sándor igazgató úr ünnepi emlékbeszéde: Emlékbeszéd.pdf

 

Tánc tanévzáró 2016

További cikkeink...