Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

Negyedik adventi gyertya meggyújtása

Önkormányzat ajándéka

Döge Község Önkormányzata a mai nap folyamán banánnal és mandarinnal kedveskedett a gyerekeknek. A tanulók nevében köszönjük szépen Dr. Nagy Péter polgármester úrnak és a képviselőtestület tagjainak a felajánlást.

Józsi Barnabás intézményvezető

Sz.Sz.B. Megyei Rendőr-Főkapitányság ajándéka

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-Főkapitányság 90.000.- Ft értékű Decathlon ajándékkártyát adományozott iskolánknak.

A tanulóifjúság nevében köszönjük szépen a felajánlást!

Józsi Barnabás intézményvezető

Országos környezetvédelmi verseny

Az országos környezetvédelmi versenyre a diákjaink kedvenc állataikról készítettek fotókat. A "Hermelin" és a "Kisróka" csapat által készített fényképek megtekinthetők a lenti képre kattintva!

Széles András Károly tanár

Harmadik adventi gyertya meggyújtása

Karácsonyfa díszítés

Robotika szakkör

Az informatika és a programozás iránt érdeklődő tanulóink nagy örömére, ez év szeptemberében indult el a LEGO robotikaoktatás szakköri formában, melyen heti rendszerességgel vehetnek részt Lászlóné Bezzegh Andrea tanárnő vezetésével.

A foglalkozásokon a gyerekek olyan kihívások elé állhatnak, melyek arra késztetik őket, hogy használják a képzeletüket, javítsák a probléma-megoldó készségüket, valamint a másokkal való együttműködésüket. Így átélhetik az önálló felfedezés izgalmát, valamint olyan létfontosságú készségekre tehetnek szert, mely jövőbeli sikerük záloga lehet. A LEGO programozás a tanulás folyamatát egy élménnyé teszi, ezt bizonyítják a szakkörökön készült fotók is.

Lászlóné Bezzegh Andrea

intézményvezető-helyettes

Megérkezett iskolánkba a Mikulás!

Ma reggel megérkezett hozzánk a gyerekek által nagyon várt Mikulás! Köszönjük az Önkormányzatnak, a Szülői Munkaközösségnek és a Dögei Nyugdíjas Egyesületnek a sok-sok ajándékot! Jövőre is visszavárunk Mikulás bácsi!

További cikkeink...