Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)



MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 449 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa170
mod_vvisit_counterTegnap183
mod_vvisit_counterEzen a héten1040
mod_vvisit_counterMúlt héten2719
mod_vvisit_counterEbben a hónapban11240
mod_vvisit_counterA múlt hónapban10791
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1428320

Az elmúlt 20 percben Online: 5
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2024 márc., 28

Csapatunk a nagytárkányi versenyen

Közel egy tanéven át levelező versenyben vett részt iskolánk két csapata. A szlovákiai Nagytárkány / Velké Trakany/ Általános iskolájában rendezett biológiai, természetismeretei versenyének döntőjébe is bejutottunk. Április 20-án az alapítvány kisbuszával utaztunk a verseny helyszínére.
Résztvevők voltak a felsősök csapatában: Máté VirágMónus István és Jánvári Orsolya 6. osztályos tanulók. Felkészítő nevelőjük Agárdy Sándor tanár úr volt. Az alsósokat Révész Mia Vivien 2.osztályos, Béres József és Rostás Melissza 4. osztályos tanulók képviselték. A csoport felkészítő nevelője Széles András Károly tanár úr volt.
A kedves vendéglátás mellett megtekintettük az iskolát, majd az írásbeli verseny következett. Még a finom ebéd előtt a prezentációk bemutatására is sor került.
Végül is csapataink a 4. helyet szerezték meg, mindössze 1,5 ponttal lemaradva. Ugyanakkor elnyertük a zsűri különdíját is. Hazafelé jövet Királyhelmecen Nagy Tibor bácsi a sofőrünk meghívott bennünket egy-egy finom fagyira, majd a határ közelében még felmásztunk a nagykövesdi vár romjaihoz is.

Máté Virág és Jánvári Orsolya 6. osztályos tanulók