Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2018. szeptember 18., kedd, Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 87 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa189
mod_vvisit_counterTegnap405
mod_vvisit_counterEzen a héten594
mod_vvisit_counterMúlt héten2088
mod_vvisit_counterEbben a hónapban5728
mod_vvisit_counterA múlt hónapban10365
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató646556

Az elmúlt 20 percben Online: 4
A te IP címed: 54.198.23.251
,
Mai dátum: 2018 szept., 18

Első helyezés a történelmi versenyen

A Reformáció 500 évfordulója alkalmából Kisvárdán, a Várdai István könyvtárban rendezett "Közös örökségünk a reformáció" című járási történelmi versenyen bravúros sikert ért el iskolánk csapata. A Tahirák Dávid 8. Szabó Kata, Mónus Eszter, Szürös Andrea és Stadler Petra 6. osztályos tanulók által képviselt versenyzőink fölényes győzelemmel vívták ki az első helyezést. A nyolc csapat közül második lett a Várdai Kata Református Iskola, míg harmadik helyezést a Szent László Középiskola csapata érte el.

Gratulálunk a tanulóknak, akik egy-egy szép könyvet kaptak a Van Esély Közhasznú egyesület elnökétől. A dögei tanulók felkészítő nevelői voltak: Vincze Ferencné tanárnő és Agárdy Sándor igazgató úr.


 

Pribula László köszönőlevele:

Tisztelt Igazgató Úr!

Ezúton is köszönetet mondunk a KÖZÖS ÖRÖKSÉGÜNK: A REFORMÁCIÓ címmel, 2017. szeptember 21-én, a Városi Könyvtárban megrendezett Történelmi vetélkedőn részt vett csapatok tagjainak, az őket felkészítő tanároknak és nem utolsó sorban az iskolák vezetőinek. Annak ellenére is sikeresnek bizonyult a vetélkedő, hogy kevés idő állt rendelkezésre,a felkészülésre.

A zsűri egyöntetű véleménye az volt, hogy a gyerekek lelkesen és eredményesen teljesítették a vetélkedővel szembeni elvárásokat. Az iskolák hozzájárultak ahhoz, hogy városunkban méltóképpen megemlékezhessünk a Reformáció 500. jubileumi évfordulójáról. Köszönjük a sikeres együttműködést, köszönjük a segítséget.

A rendező szervezetek nevében:

Üdvözlettel:

Pribula László

Van Esély Közhasznú Egyesület Elnöke


 

További képek a versenyrő megtekinthetők ITT!