Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)



MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. április 19., péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 409 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa248
mod_vvisit_counterTegnap203
mod_vvisit_counterEzen a héten1936
mod_vvisit_counterMúlt héten1923
mod_vvisit_counterEbben a hónapban5755
mod_vvisit_counterA múlt hónapban12347
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1435182

Az elmúlt 20 percben Online: 6
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2024 ápr., 18

Suliváró a leendő elsőseinknek

Hagyományosan március elején rendeztük meg a tanköteles óvodásaink számára a Sulivárót. Várhatóan 16-18 fő első osztályos tanulóra számítunk. A Suliváróra a gyerekek és a szülők, valamint az óvoda dolgozói jöttek el.

A több mint két órás színes  program a következő menetrend szerint zajlott:
Agárdi Sándor intézményvezető köszöntötte a résztvevőket, majd a leendő első osztály osztályfőnökei tartottak 15-20 perces foglalkozásokat. Horváthné Banu Erika tanítónő interaktív táblán matematikai játékokkal mozgatta meg a gyermekeket, majd Pappné Belinszky Júlia tanárnő zenés táncos műsorában működtek közre az ovisok. Ezt követően a táncteremben Bárány Kristóf táncpedagógus népi játékain mulattunk, s a rövid teaszünet után Agárdi Sándor tanár úr tartott mini temészetismeret órát a csigáról és a katicabogárról. Tintér Dániel szülő zongorán működött közre a dalok éneklésénél, de Révész Mia Vivien 1. osztályos tanuló is bemutatta csigamodell készítő ügyességét. Szabóné Balogh Erika tanárnő játékos angol nyelvtanulása után a kreatív játékok készítése kezdődött meg a két leendő elsős osztályfőnök irányításával. A kitűnő hangulatú, önfeledt délután reméljük minden gyerek és szülő tetszését elnyerte.
A rendezvény végén a hitoktatásról tartottunk szülői értekezletet. (as)