Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)



MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. április 20., szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 308 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa296
mod_vvisit_counterTegnap369
mod_vvisit_counterEzen a héten1803
mod_vvisit_counterMúlt héten2603
mod_vvisit_counterEbben a hónapban6429
mod_vvisit_counterA múlt hónapban12347
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1435856

Az elmúlt 20 percben Online: 9
A te IP címed: 127.0.0.1
MOZILLA 5.0,
Mai dátum: 2024 ápr., 20

Mikulás hajókázás Tokajban!

2016. november 25-én Mikulás hajózásra mentünk Tokajba. Az iskolából 42 gyerek és 4 pedagógus (Szónokné Vincze Katalin, Horváthné Banu Erika, Baráth Anikó és Szabóné Balogh Erika) vett részt a kiránduláson. A hajózás előtt forró teával kínálta a gyerekeket Hópihe és Krampusz. Rövid műsorral bemutatkoztak, majd beszálltunk a hajóba. A hajókázás ideje alatt egy történetet mutattak be a hó miatt fogságba esett Mikulásról. Ezután rövid vetélkedő következett, majd megérkezett a Mikulás! A gyerekek egyesével mentek oda hozzá, beszélgettek vele és megkapták az ajándékot. Hazafelé megálltunk a McDonalds-nál, amit mindenki nagyon élvezett. Köszönjük az önkormányzatnak, hogy támogatta kirándulásunkat.

Szabóné Balogh Erika tanárnő

Nagyon jó volt és tetszett a kirándulás. Ott volt a Mikulás és a segítői Hópihe és Krampusz. Előadás is volt a hajón, ami nagyon jó volt. Két jelenetet adtak elő. Az egyik arról szólt, hogy a Mikulás csomagot oszt, a másik arról, hogy megzavarják a medve téli álmát.

Kovács Adél 3.o

 

Ezen a napon minden tetszett. Az utazás, a hajózás és a hajón az tetszett a legjobban, amikor a Mikulásnál voltunk. Hazafelé a McDonalds-ban is megálltunk, amit nagyon élveztem.

Fekete Gina Kíra 4.o

 

Nagyon élveztem a hajón töltött időt. Finom volt a tea, amit beszállás előtt kaptunk. Tetszett, amikor a Mikulással beszéltem, azt mondta jó focista leszek.

Dankó Zoltán 4.o