Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)



MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 439 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa274
mod_vvisit_counterTegnap183
mod_vvisit_counterEzen a héten1144
mod_vvisit_counterMúlt héten2719
mod_vvisit_counterEbben a hónapban11344
mod_vvisit_counterA múlt hónapban10791
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1428424

Az elmúlt 20 percben Online: 7
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2024 márc., 28

Mindenki karácsonyfája Döge főterén

2012. december 14-én pénteken délután 3-órakor kezdődött  a falu főterén az a karácsonyváró ünnepség, melynek keretében a szépen feldíszített "mindenki karácsonyfáján" kigyúltak a fények. A sudár lucfenyőt Ruscsák Istvánné adományozta Szabolcsveresmartról.

Állításában alaposan kivették a részüket a falu közmunkásai. Az ünnepség polgármester úr halaszthatatlan hivatali távolléte miatt kis változáson esett át, ugyanis ez alkalommal az ünnepi beszédet Agárdy Sándor iskolaigazgatótól hallottuk. Ezt követően Baráth Anikó tanárnő koreográfiája alapján az iskola színjátszó szakkörének tanulói adták elő kedves karácsonyi műsorukat. A hideg időben mindenki türelmesen és nagy figyelemmel hallgatta és nézte végig a műsort. A rendezvény végén, miután a karácsonyfa fényei is kigyúltak, a konyha dolgozói a gyermekeknek  forró lucfenyő teával, ropogós fánkkal, míg a felnőtteknek fahéjas, paprikás, szegfűszeges forralt házi borral kedveskedtek. Volt  árusítás is, ahol művészien elkészített karácsonyi díszekből választhattak az érdeklődők.
Az ünnepvárás a jövő héten vált még nagyobb sebességre, amikor is csütörtökön délután emléktábla avatásra kerül sor, majd képzőművészeti kiállítás nyílik, s este 4-órától egy csodálatos karácsonyi ünnepség veszi kezdetét a tornateremben.
Az óvodások december 21-én 10-óra 30-tól tartják karácsonyi ünnepségüket az óvoda ebédlőjében..